2777
2789
عنوان

ازدواج دهه هشتادی ها😄

302 بازدید | 15 پست

سلام چرا خیلی هاتون با ازدواج دهه هشتادی ها مخالفید 

اینکه برن رل بزنن خوبه یا ازدواج کنن و خانوم خودشون باشن ؟ 

دهه هشتاد ها بزرگ شدن دیگ البته تا ۸۴ و ۸۳ میگم 

اونایی ک دیپلم گرفتن

کافیه ی سر برید مدارس دبیرستان و ببنید متاسفانه چقدر رل و دوست پسر بازی و اینکارا زیاد شده بین دخترا

اینکه تو ی محیط امن به نیازشون برسن بده ؟ 

البته من نمیگم برن ازدواج کنن هرکی مختاره تو زندگی خودش ولی وقتی ی خواستگار خوب و عالی داشته باشن چرا قبول نکنن 😂 بعد ک شدن ۳۰ افسوس بخورن!!

البته میگم ی انتخاب درست 

مگه مادرهای خودمون چندسالشون بود ک ازدواج کردن 

من یک دهه هشتادی م و ازدواجم خیلی راضی م خداروشکر🥰

چ ربطی داره؟؟ مگه هرکی تا 30 بمونه یعنی یاید افسوس بخوره؟ دهه هشتادی ام بازم ازدواج هم سن سالام قبول ندارم خیلی خیلی زوده وقت واسه ازدواج هست نترس عزیزم ما که مشکلی نداریم😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز شنیدم یکی از اقوامشون پسره ۱۷ ساله ازدواج کرده ...باورم نشد تا تو یک پیج دیدم کلیپشون رو ...پسره ۱۷ دختره۱۹

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام

خیلی خوبه که ازدواج میکنن‌ بهتر از اینه دنبال پسرا بی افتن‌‌واقغا داریم به کجا میریم از هر ۶ تاپیک‌ ۴ تاش راجب دوس پسره حالم داره به هم میخوره همه افتادن دنبال این کارا 

بس کنید 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
چ ربطی داره؟؟ مگه هرکی تا 30 بمونه یعنی یاید افسوس بخوره؟ دهه هشتادی ام بازم ازدواج هم سن سالام قبول ...

من زیاد دیدم دخترایی ک بیخود رد کردن و الان ی خواستگار خوب ندارن دورم زیاد دیدم

تو سایت هم زیاده!!!

هم دهه ایم و مخالفم هرکس یه تفکری داره چرا از ۱۸ سالگی خودمو بندازم زیر مسئولیت شوهر و بچه داری ؟بجاش تحصیلاتمو ادامه میدم مهارت یاد میگیرم با دوستام مسافرت میرم و تو سن پخته و مناسب هم ازدواج میکنم خلاصه این نظر منه شاید واسه تو متفاوته

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 🕊️🦋

خیلی خوبه که ازدواج میکنن‌ بهتر از اینه دنبال پسرا بی افتن‌‌واقغا داریم به کجا میریم از هر ۶ تاپیک‌ ...

حالا دوست پسر هیچ 

رابطه داشتن با ی پسر غریبه ک هیچ تضمینی به موندنش نیست 

چ دخترایی ک گول خوردن و آبروشون رفت

من زیاد دیدم دخترایی ک بیخود رد کردن و الان ی خواستگار خوب ندارن دورم زیاد دیدمتو سایت هم زیاده!!!

واهاییییییی پناه  بر خدا این چه بلایی بود که بر سرمان آمد کیومرث حالا چیکار کنیممممم🤡

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 🕊️🦋

حالا دوست پسر هیچ رابطه داشتن با ی پسر غریبه ک هیچ تضمینی به موندنش نیست چ دخترایی ک گول خوردن و آبر ...

همه اش دست خود ادمه‌ اون دختره اگه میخواست وارد رابطه نمیشد‌‌و به پسره میگفت من هدف ام از آشنایی و این رابطه ازدواجه‌ و بس نه این کارا 

کسی که تو را بخواهد تو را عریان‌ نمیکند‌ 

لباس عروس تن‌ تو می‌کند 

ببخشید اسی‌ اگه تند برخورد کردم واقعا اعصاب ام از دست یه عده خورده 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌