جالبه که اصلا از زندگی شخصیشون اصلا نمیتونم اطلاعاتی دربیارم خیلی کنجکاوم بدونم...
و حیلی دوست دارم بدونم الان نسلشون کجاست و چیکار میکنه؟😂😂😂
خیلی وقتا تو یه قدمی آرزوهام خدا قرارم میده!خیلی وقتا خدا یه چیزیو میزاره کف دستم و بعد سریع برش میداره...🥀نمیدونم حکمتی داره یا تقاص گناهانمه؟...🥀 چندسالی هست سخت در حسرت آرزوهامم...🥀ازت میخوام لطفا...برام دعا کنی تا به خواسته ها و آرزوهام برسم...🦋✨️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من راجب زندگی ادیسون و تسلا خیلی تحقیق کردم خیلی زندگی نانه باحالی داشتن هردو
تسلا خیلی ضربه خورده
پروژه های به شدت بزرگی داشته که جلوشو گرفتن
اگه زنده میبود و جلوشو نمیگرفتن الان وضعیت دنیا متفاوت تر میشد!
خیلی وقتا تو یه قدمی آرزوهام خدا قرارم میده!خیلی وقتا خدا یه چیزیو میزاره کف دستم و بعد سریع برش میداره...🥀نمیدونم حکمتی داره یا تقاص گناهانمه؟...🥀 چندسالی هست سخت در حسرت آرزوهامم...🥀ازت میخوام لطفا...برام دعا کنی تا به خواسته ها و آرزوهام برسم...🦋✨️
فقط میدونم ک تسلا زن گریز بوده وهیچ وقت ازدواج نکردهپس قطعا نسلی نداره
دوستان اینا اطلاعاتی هست که به ما رسیده....
ولی بازم خیلی چیزا مسلما نامعلومه...
نمیدونم
ولی امیدوارم کسی از اونا باشه...یا حداقل دوباره به دنیا بیاد
دوستان اینا اطلاعاتی هست که به ما رسیده....ولی بازم خیلی چیزا مسلما نامعلومه...نمیدونمولی امیدوارم ک ...
نه کلا تسلا آدم عجیبی بود
اصلا دکتر نمیرفت و میگفت با الکتریسیته میشه همه بیماری ها رو درمان کرد ،با کسی دست نمیداد ،از زنها هم دوری میکرد و میگفت میخوام تمام تمرکزم رو کارم باشه
اره حیف و صد حیف یادمه بچه بودم خیلی طرفتار ادیسون بودم تو کتابامونم خیلی ازش خوب گفتن الان دیگه ت ...
رقابت بین دانشمندا هست و طبیعیه
واقعیت اینه که ما حقیقتا نمیدونیم در حقش چیکار کرده
برای همین من خیلی ادیسون رو محاکمه نمیکنم گرچه عاشق تسلام
اما ! سرمایه دارای زیادی پشتشو خالی کردن تو موقعیتای خیلی بدی تسلا دچار بیماری اعصاب شد به خاطر همین
نه کلا تسلا آدم عجیبی بود اصلا دکتر نمیرفت و میگفت با الکتریسیته میشه همه بیماری ها رو درمان کرد ،با ...
نمیدونم ولی تا جایی که من خوندم مقاله نوشته بود آدم خیلی گرم و خوش مشربی بوده و بقیه از مصاحبت باهاش لذت میبردن
حالا رابطش با خانوما رو نمیدونم ولی برای اجتماعی بودنش این نوشته بود