2777
2789

خارش گلو نداره یا خدایی نکرده مشکلی ؟بردیش دکتر ؟

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خارش گلو نداره یا خدایی نکرده مشکلی ؟بردیش دکتر ؟

والا بخاطر دندون آسیاب که در می آورد بردم دکتر هفته پیش گفت عفونت و گلو درد نداره...آخه می‌خنده یعنی فقط کرم داره ها

دختر منم دقیقا اینکارو میکرد انقدر ناراحت میشدم.زمانی که دندون درمی‌آورد.دیگه صبوری کردم بی محلی کردم کم کم از سرش افتاد

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
دختر منم دقیقا اینکارو میکرد انقدر ناراحت میشدم.زمانی که دندون درمی‌آورد.دیگه صبوری کردم بی محلی کرد ...

پس بخاطر دندون؟؟ چند وقت اینجوری بود ؟؟ الان داره آسیاب در میاره

پس بخاطر دندون؟؟ چند وقت اینجوری بود ؟؟ الان داره آسیاب در میاره

اره به خاطر دندون هست نگران نباش از سرش میفته.چیزای خنک بده دستش.ژل دندون هم بزن خارشش کم بشه

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
والا بخاطر دندون آسیاب که در می آورد بردم دکتر هفته پیش گفت عفونت و گلو درد نداره...آخه می‌خنده یعنی ...

الهی توروخدا نگو بعضی بچها عادتای رفتاری عجیب دارن من خودم  یه خواهر زاده دارم زیر دوسال مدام دستش تو دماغشبود جوری ک زخم میشد یکی دوبار پیش مشاور رفت خواهرم الان کلا اون عادتو فراموش کرده  گاهی بچها برا جلب توجه کارای عجیب میکنن لطفا دعواش نکن توروخدا 😃😘فقط اگ برات اجکانش هس یه مشاوره برو میتونه کمک کنه .....امیدوارم همیشه سلامت و تندرست باشه 

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))