2777
2789
عنوان

بین هانرx9a و شیائومی x6 کدوم بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 4294 بازدید | 204 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هانر بیشتر دوست دارم ولی ۹۰ درصد میگن اون بهتره .هنوز تصمیم نگرفتم

چرا هانر دوس داری؟بخاطر ظاهرش؟

مـثـل بُـرد‌ بـود بـاخـتَـن‌ قلـبم بـه‌ تُ♡️ ️ 🦭🌻❤️‍🩹💌
آره .و چون سامسونگ و شیائومی دوست ندارم

هانر گوشیه عمری و خوبیه شیایومی کمی قویتره دوربینشم بهتره ولی شما زیاد متوجه تفاوتش نمیشی یه ادم حرفه ای متوجه میشه پس با خیالت راحت هرکدومو دوس داری بگیر هردو خوبن

هانر گوشیه عمری و خوبیه شیایومی کمی قویتره دوربینشم بهتره ولی شما زیاد متوجه تفاوتش نمیشی یه ادم حرف ...

من هانر 7a و ردمی 10a داشتم کیفیت دوربین ردمی خیلییییی افتضاحه

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

نه اونا قدیمی هستن شیامومی از سال ۲۰۲۱ گوشیاش بی نظیر شدن قبلش خیلی مضخرف و اشغال بودن ولی الان لنزشون رو سونی میزنه ال سی دی هم سامسونگ میزنه قطعات خوب و معتبر میزاره اسپیکر هم جی بی ال میزنه واسش

درضمن ردمی ۱۰آ یه کوشی اقتصادی و پاییین رده هست از یه کوشی ۴ ۵ تومنی انتظار دوربین خوب نباید داشته باشی شما میتونستی ۱۰سی بخری با همین قیمت دوربینش بهتر یود خوب بود 

از هانر راضیی؟؟؟

اره 5 ساله دارم هنوزم دستمه خیلی دوسش میدارم

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق