2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا من میگیری

روزگار میخواهد به تو یک درس بزرگ بدهد. مشکلاتی را به سمتت روانه خواهد کرد که تو را خواهد ترساند. در آن لحظات به یاد این ف۱ل بیفت و آرامش بگیر. آن سد را ببین در فنجان همان سد نمیگذارد گزندی به تو برسد، ان فقط یک هشدار است که بی مهابا عملی انجام ندهی که تقدیر نیست سیل مشکلات تو را در خود غرق کند اما اگر بی مهاباب عمل کنی چه بسا غرق شوی

. آبی میبینم که سرچشمه روشنایی و آبادانی است، نشانه خوبی است، مشکلی در زندگی داری ولی بزودی گشایش در کارهایت خواهد افتاد و توانایی مقابله با مشکلات در شما بوجود خواهد آمد. شکرگزار باش و وجودت را مانند آب زلال و خالی از کینه کن که به واسطه پاکی باطنی که داری بزودی به آنچه میخواهی می رسی

. چه شمع زیبایی در فنجانت نقش بسته! شمع نشان از آرامش و نشاط میدهد. چیزی نمانده کمی دیگر صبر کن تا تاثیر این شمع زیبا را در زندگی خودت با تمام وجود حس کنی.

. تلاش را در فالت میبینم. پلکانی افتاده که خبر از پیشرفتی است که در پی کوشش هایت بدست خواهی آورد. بدان به زودی در کارت ترقی و پیشرفت حاصل می شود و در آن کار و موقعیت ، ثبات و استقرار خواهی ی

افت

دعاهام میگن میگیره دعات کردم، هرکدوم که جواب این سوالام بده گلم

گلم میشه ماه تولدم بگید 🥺🌹

بعدش بگید بین منو اون اقا که اسمشو نمیدونم چی میشه؟

و بین منو پسره که اولش ح چی میشه؟

برا من میگیری

انسان پرتلاش و سخت کوشی هستی . آنچه بدست می آوری همگی حاصل دسترنج خودت است. از تلاشت دست بر ندار که روزی و نعمت را میبینم که به سمت تو درحرکت است و نزدیک است به تو برسد

. تنها ۸ رو فرصت داری که خودت را درست کنی. در غیر این صورت خرچنگی که در ف۱ل توست کارت را خواهد ساخت. این خرچنگ در وجود خود توست. تویی که بدون تفکر و از روی عجله دست به کار میشوی و با پرخاشگری با دیگران برخورد میکنی. اگر تا وعده ذکر شده رفتارت را عوض نکنی بلایی تا زمان گفته شده به سراغت خواهد آمد که بازتاب همین رفتار توست.

. تلاش را در فالت میبینم. پلکانی افتاده که خبر از پیشرفتی است که در پی کوشش هایت بدست خواهی آورد. بدان به زودی در کارت ترقی و پیشرفت حاصل می شود و در آن کار و موقعیت ، ثبات و استقرار خواهی یافت

. اراده و پشتکارت ستودنیست. درست مثل همین مورچه که در فالت افتاده. با شخصیتی که در تو میبینم برای رسیدن به اهدافت هیچ قدرتی نمیتواند سد راحت شوند. بسیار نزدیک میبینم زمانی را که  به حاصل دسترنجت رسیده باش

ی.

دعا کردم🥲

در فنجانت هدهد آمده که با خودش خیر و خوشی می آورد. غم ها و مشکلاتت پایان یافته و بزرگی و مقام، پیروزی و سربلندی به تو روی می آورد. وقتی در فنجان کسی هد هد بیفتد یعنی روزگار به او رو خواهد کرد. آنچنان که یک عمر در لذت و آرامش سرخواهی کرد

. همسر خوب در تقدیر توست. اگر ازدواج نکردی همسر خوبی نصیبت میشود و اگر ازدواج کردی قدر همسرت را بدان که این آهوی زیبایی که در فالت افتاده در فنجان هرکسی نمیبینم. هرکجا هستی با وفاداری بفکرتوست و مدام به تو فکر میکند و برای تو بهترین ها را میخواهد.

. دور و برت پر شده از انسانهای دورو و ریاکار. اطرافیانت را زیر نظر بگیر تا بفهمی چه کسی با تو صادق است و چه کسی منافق و دو روست. در فنجانت چوب افتاده. چوب تعبیرش همین افراد دوریی است که کم و بیش در اطرافت هستند. پس بسیار مراقب باش

. جعبه میبینم. جعبه نشان از جنس مخالف دارد. اگر زن هستی مردی در زندگی توست و اگر مرد هستی زنی در زندگی توست که با تو سرناسازگاری برداشته است، ۴ روز فرصت داری تا فکری به حالش کنی، یا با خودش دوستانه صحبت کن که دست از این کارهایش بردارد و یا قطع ارتباط کن وگرنه تا وعده ای که گفتم آسیبی جدی از وی خواهی 

دید.

برامن‌میگیریصدتاصلوات برات میفرستم

رفتاری که داری تحسین بر انگیز است. پیمانه ای که در فالت افتاده می گوید شخص راستگو و درست کرداری هست. با مردم با انصاف رفتار می کنی و در معاملات نیز طرف حق را می گیری. خداوند ناظر کارهای توست و بازتاب خوبیهایت به زودی به خودت برخواهد گشت

. تا ۱۶ ماه دیگر به سفری میروی. سفری که مال زیاد برایت بهمراه خواهد داشت. به ریسمان دقت کن. ریسمان میگوید عمر طولانی خواهی داشت. قدر این سفر را بدان که تضمین آسایش توست در این زندگی طولانی

. انسان مغروری هستی انسانی مغرور و طغیانگر. مراقب احساساتت باش وگرنه به زودی کار دستت می دهد. شهوتی که در وجود توست اگر کنترل نشود تو را به هلاکت خواهد کشاند. این فقط یک اخطار است، دیگر خود دانی

. اگر به همین منوال به کار و تلاشت ادامه بدی می توانی به نتیجه مطلوبی که در نظر داری برسی . پاداشی هم میبینم که در ازای این کارو تلاش صادقانه به تو تعلق می 

گیرد

دعا کردم

این روزها به کمک دیگران نیاز داری. میخواهی به تنهایی مشکلت را حل کنی ولی اینگونه راه خودت را بسیار مشکل میکنی. از سطلی که در فالت افتاده این را فهمیدم. رودربایستی را کنار بگذار و بگو که به کمک آنها نیاز داری.

. میخواهی به سفر بروی، ماشین میبینم! به زودی به سفر خواهی رفت. انشاء الله که خیر باشد و به سلامت برگردی. یادت نرود قبل از این که عازم سفر شوی کارهایت را سروسامان بده تا در نبودنت اوضاع به خوبی پیش برود

چرخ در طالعت میبینم. فردی هستی که تا چیزی را به دست نیاوری کوتاه نمی آیی. میچرخی و میچرخی. حواست باشد گاهی هم تبرت را تیز کن. تبر زدن اگر فقط به درختان تبر بزند ، بی آنکه بداند ذره ذره تبرش کند خواهد شد و مجبور است برای بدست آوردن چوب روز قبل بیش از پیش تلاش کند. همیشه نچرخ گاهی هم از بیرون بایست و به خودت و کارهایت نگاه کن. گاه با یک تغییر ساده میتوانی به هدفت برسی.

. میبینم در یک محفل صمیمی و دوستانه هدیه می گیری . یک هدیه زیبا و گرانبها که از طرف دوستانت به تو پیشکش خواه

د شد

عزیزم واسه من میگیری؟خیلی احتیاج دارم...

تا ۲۸ ماه دیگر به یک سفر هوایی خواهی رفت که خودت انتظار آن را نخواهی داشت. این سفر مسیر زندگی تو را تغییر داده و دیدگاه تو به زندگی را بکل تغییر خواهد داد.

. از ولخرجی کردن برای دوستانت دست بردار که عاقبت محتاج این و آن میشوی. جامی که در فالت می بینم نشان دهنده این اخلاق توست. ریخت و پاش زیادی از اموالت در راه دوستانت انجام می دهدی

. جای تو باشد در رفت و آمد با دوستان و نزدیکانم تجدید نظر میکنم. چوبی که میبینم خبر از افرادی دورو و مکار میدهد که اطرافت را پر کرده اند. بهترین کار برای پی بردن به صداقتشان این است که آن ها را بیازمایی. اگر زود بخودت نجنبی همین افراد تا ۴ روز دیگر به تو آسیبی جدی خواهند زد.

. انسان موفقی هستی. برای اهدافت تلاش سالم و کارساز می کنی و به آنچه میخواهی میرسی. در راه رسیدن به هدفهایت دشمنانی نیز داری که برخی از آنها از دوستانت هستند. اما چنگالی که در فنجانت افتاده می گوید این تو هستی که پیروز میدان خوا

هی شد

فا..ل با پاسور تار.وت و اینجور چیزا جن وصل میکنه چون جن. وصل هست به اینجور کارتا سعی کنید فاصله بگیرید ازین چیزا

و حتی موجودات بزرگ ماورایی نمیتونن بفهمن تو اینده چه اتفاقی می افته پس بیخیال این فالا بشین