2777
2789
عنوان

سلام دوستان کسی تعبیر خواب بلده

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 29 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی دیدی😂

خودم خیلی گرخیدم 😂😂 

روز تاسوعا خواب میدیدم یه ماشین خوشگل سفید جلوی در خونه مادر بزرگمینا پارم شده توشم یه اقایی نشسته قیافش خشن بدنش پر تتو با گوشی حرف میزد دو تام گولاخ پشت نشسته بودن جون اصن کف کردم 😂😂 

دیدم با شک دارم نگاش میکنم و یه جورایی حس خوبی ندارم بهش🥲

خودم خیلی گرخیدم 😂😂 روز تاسوعا خواب میدیدم یه ماشین خوشگل سفید جلوی در خونه مادر بزرگمینا پارم شده ...

خوابای منو ببینی چی میشی پس😂

اینا برا من نوازشن😂

عزیزم این خواب تعبیری نداره از نظر من

میتونه بخاطر تفکرات قبل خوابت یا مثلا بخاطر درگیری ذهنیت باشه🌱

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)
خوابای منو ببینی چی میشی پس😂اینا برا من نوازشن😂عزیزم این خواب تعبیری نداره از نظر منمیتونه بخاطر ت ...

وای یه بار میدیدم یه جای تاریکم از بالاش نور میاد یه جعبه که تکون میخورد از توش سر صدا میاد یه پیرزنم میکوبه بهش یهو چرخید طرفم گف بعدی تویی🥲😂😂

وای یه بار میدیدم یه جای تاریکم از بالاش نور میاد یه جعبه که تکون میخورد از توش سر صدا میاد یه پیرزن ...

😂😂😂😂😂

با دوازده امام😂

حس میکنم این صحنرو تو فیلم ترسناکا خیلی دیدم😂

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)
😂😂😂😂😂با دوازده امام😂حس میکنم این صحنرو تو فیلم ترسناکا خیلی دیدم😂

اره خلاصه خیلی بد بود ان قدم پیرزنه زشت بود 😂😂 جعبه میدونی انگار توش ادم بود که چه جوری بگم انگار داشتن اذیت میشدن 🥲