2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر عموم سرطان 

۱۰ سال پیش خوب شد 

الانم سالم و سلامت داره زندگی میکنه

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

منم خیلی سال از بچگی یعنی در سال چن باری درگیری این بیماری میشم بزور نفس میکشم ،شبا خوابم نمی بره انگار یه وزنه ۱۲۰ تنی رو قفسه سینم سرفه میکنم همش  انگاری یکی گلومو چنگ میزنه ولی خب چه میشه گرد مجبورم از بچگی باهاش کنار بیام گاهی تا یک هفته حتی بیشترم طول میکشه 

تازه از دماغمم اب میاد مخصوصا زمستونا بیشتر سرماخوردگی میگیرم ولی خب هرسال پشت سرش میزارمم💪💪

اسی ببخشید ناراحت نشی گفتم بخندی 😅

هر موقع تونستم سرطانی که دارمو پشت سر بزارم میامو میگم....

خدا سلامتی بده 

امیدت به خدا باشه ایشالله خوب میشی ☺️☺️☺️

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

ام اس دارم باهام همیشه هست

انشالله که خوب شی ☺️☺️

چند سالته ؟؟

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

چیکار کردی که داری بهتر میشی عزیزم؟

یه وعده از غذام رو حذف کردم عرق خارمریم و کرفس به اضافه ی ویتامین دی و کپسول کلسیشور استفاده میکنم از طول دوره80روز (حدودا دو سه ماه یه بار پریود میشدم) الان شده سی روز ماه بعد هم سروقت شم میرم سونو

خدا سلامتی بده امیدت به خدا باشه ایشالله خوب میشی ☺️☺️☺️

ممنون ولی امیدیم ندارم،به زور دارم ادامه میدم کارمو و پروژه میگیرم کارمو میکنم ولی زندگی کردن عین بقیه ادما شده ارزو برام این چند وقته