2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اواسط یا اواخر ماه سوم میفهمی دیگه بعد هم جنسیت یه چیز دو موردیه هر کسی بخواد حدس بزنه ۵۰ درصد ممکنه ...

اخه اکثرا تو ۱۲ هفته تشخیص میدن دکترا دیگه راحت میشن من تو کفش موندم تا ماه دیگه اینجوری نمیتونم باهاش ارتباط بگیرم 

بیشتر پایین انگار حسش میکنم چطور؟

به احتمال زیاد بچتون دختره 🙂

چون من اکثرا خانومای باردار رو میبینم میتونم حدس بزنم نی نی شون چیه و تا حالا شاید یکی دوتاش اشتباه بوده باشه

اخه اکثرا تو ۱۲ هفته تشخیص میدن دکترا دیگه راحت میشن من تو کفش موندم تا ماه دیگه اینجوری نمیتونم باه ...

سونوگرافی هم بعضی اوقات اوایل ماه سوم ممکنه اشتباه تشخیص بدن بعد تو میخوای به حدس یه سری آدم رندوم اعتماد کنی؟؟!