2777
2789
عنوان

کسی هست با این مشخصات دوست شیم

298 بازدید | 40 پست

من متولد سال85 هستم

به دلایلی میرم دهم انسانی

وسواس فکری دارم

کیدراما و فیلم و موسیقی دوست دارم

عاشق درسو مدرسم میخوام برای یه رتبه خوب بخونم

کتاب خوندنم دوست دارم

هیچ دوستی ندارم

خانواده سخت گیری دارم

عاشق پرونده های جنایی..مع.تادشم تقریبا

چیز دیگ ای بود بپرسید بگم

فرعون ها نمی توانند برده هارا بوجود اورند،برده ها هم تعدادشان بیشتر است هم قدرتشان،این برده ها هستند که فرعون هارا میسازند👤👣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کدوم شهری

میترسم بگم..شمال بزرگ‌شدم ولی الان اونجا نیستم یکی از همون استان هاییم ک تو شمال کشوره

فرعون ها نمی توانند برده هارا بوجود اورند،برده ها هم تعدادشان بیشتر است هم قدرتشان،این برده ها هستند که فرعون هارا میسازند👤👣
منم متولد85ترک تحصیل کردم🙃بقیه موارد باهات یکیم جز اینکه من بیشتر سیدراما میبینم

چرا ترک تحصیل؟چیشدهه؟

میترسم بگم..شمال بزرگ‌شدم ولی الان اونجا نیستم یکی از همون استان هاییم ک تو شمال کشوره

آهان...من متولد ۸۳ام رشتم انسانی بود عاشق انیمه و کتابم آره دیگه خلاصه رفیق خواستی من هستم🙂‍↔️

.....

ببین من گزینه ی۳و۴و۵و۷و۹ و دارم ۲۰ سالمه

از مشخصاتتون بگید..چیا دوس دارید زندگیتون چطوره

آهان...من متولد ۸۳ام رشتم انسانی بود عاشق انیمه و کتابم آره دیگه خلاصه رفیق خواستی من هستم🙂‍↔️

چه خوب از خودت شرایطت بگو ازدواج کردی دانشگاه چی میری؟

فقط میتونم بهت بگم درس بخونیه شغل تضمینی داشته باشی ببین اصلا تو این اصلا اصلا حماقته که با پسر جماع ...

بلی موافقمممم...دنبال دوست دختر هستم ..شما فرهنگیانید.؟