2777
2789
عنوان

اس بیستو سه الترا یا آیفون سیزده ساده❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 41 پست
من باشم اس ۲۳ اولتراخیلی جذابه 😍

اطرافتون داشتن؟ من نداشته کسی اطرافم از نزدیک دست نگرفتم اصلا

اما خیلی مستطیل و گنده ست😑

ماکه در سایه ی خورشید 🌞معذب بودیم، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم🌚
آره چون شما گفتی میخای آنلاین شاپ بزنی برات بهترین گزینسپیشاپیش امیدوارم تو کارت موفق باشی و درآمدت ...

ممنونم عزیزم😍😍😍😍 پس شما میگین خوبه اولترا؟ ۱۳ فککنم دوربینش ضعیفتره از این اره؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اطرافتون داشتن؟ من نداشته کسی اطرافم از نزدیک دست نگرفتم اصلااما خیلی مستطیل و گنده ست😑

نه ولی با شوهرم عاشق سری پرچمدار اس هستیم آرزومونه یه روز وضعمون خوب بشه بخریم 😍 

توی سرای تل سرای ایرانی میشه گوشی های مختلف رو تست کرد اونجا رفتیم تست کردیم خیلی خفن بود

کانال دلنوشته هام تو تلگرام elaheye_mashgh 

نه ولی با شوهرم عاشق سری پرچمدار اس هستیم آرزومونه یه روز وضعمون خوب بشه بخریم 😍 توی سرای تل سرای ا ...

انشالله یروزی بهترینشو میخرید عزیزم😘

سنگین و بزرگ نیست؟ اذیت نمیکنه؟ عکاسی باهاش راحته؟ من عکاسی بلد نیستم میخوام از محصولات انلاین شاپم ...

نه خیلی عالیه

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

من از وقتی گوشی دست گرفتم اندروید داشتم اما خب همیشه میان ردهنمیدونم موندمانقدر پول میدم دوسدارم آیف ...

هرچقدرم قدیمی بشه فعلا فعلا پشتیبانی میشه 

هر چند وقت یه بار اپدیت جدید میده و مشکلی پیش نمیاد واسه کارکردش

:)

جدی؟ بزرگیش اذیت کننده نیست؟ شما کی خریدین و چند خریدین؟بعد باهاش عکاسی راحته؟ قلق و دنگ و فنگ نداره ...

نه اولش یه کم برام غریب بود 

عکاسیشم عالیه

من پارسال خریدم ۵۱

با کیف و وسایل جانبی ۶۰ دراومد برام

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮