2777
2789
عنوان

خورشت قیمه برای پانزده نفر

1495 بازدید | 32 پست

فردا مهمون دارم قوم شوهرن همه

میخوام قیمه درست کنم چون هم بچه کوچیک دارم هم سرما خوردم حالم خوب نیست هم اینکه شوهره تا ۵ عصر سرکاره 

میخوام ببینم برای این مقدار از کی غذاتونو میذارید و چقد آب میریزید تو غذاتون؟قابلمه چه سایزی انتخاب میکنید؟

من برای ۶نفر درست کردم تا حالا نهایت یه بارم خونواده شوهر درست کردم ابکی شد یکم اعصابم خورد شد با اینکه زودتر گذاشته بودم ترسیدم آب زیاد ریختم نکنه کم بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرآشپز پاپیون رو از بازار نصب کن هزار جور دستور غذا داره با کلی عکس و فیلم و کاربر ک عکس غذا و سفره شون رو میزارن 

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .

توی گوگل بزنی قشنگ زده برای هر نفر هر چیز چه مقدار 

ولی اگر قیمه آن آبکی شده یه سیب زمینی آبپز بکن با آب قیمه به کن بریز توش قوام بیاد 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

قورمه راحت تر نیست 

برای قیمه بادمجان و سیب زمینی هم سرخ باید کنی

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست