2777
2789

سلام..شوهر من یه دوست خیلی خیلی صمیمی داره چند ماهی باهم قهر بودن سر یسری مسائل..پسره رو میشناسم فامیل دورمونه و میدونم چجور خانواده ای داره حالا باز خانوادش به جهنم خودش معتاده،هیزه دم به دقیقه زنگ میزنه میگه بریم بیرون 

بعد دیروز دیدم بعد چندماه این زنگ زده براش و حرف میزنن میخندن من تعجب کردم که اینا اصلا چندماهه در ارتباط نیستن چرا الان یهو مثل قبل صمیمی و گرم شدن ازش پرسیدم گفت اها راستی یادم رفت بهت بگم هفته قبل یکی از دوستام واسطه شد دوباره باهم خوب شدیم بماند که ناراحت شدم بهم نگفته چون این چندماه رنگ آرامش گرفته بود زندگیمون الان انقد این قضیه اعصابمو خورد کرده از دیروز حالم بده چون میدونم دوباره زندگیم قراره جهنم شه😭😭الان  چیکار کنم بنظرتون؟

من بخدا کاری با این که رفیق داشته باشه و بره بیرون گاهی ندارم اما این هم پسر خوبی نیست هم بیست و چهاری زنگ میزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به واسطه یه بزرگتر به گوش اون پسره برسونید که مزاحم زندگی شما نشه البته احتمال اینکه این روش جواب بد ...

عوضی تر از این حرفاست

بعدم بخام بگم که شوهرم دیگه غوغا میکنه که به تو چه دوس دارم و این حرفا..همه زندگیمون سر این بحث بوده چندماه رنگ ارامش گرفته بودم

نه عزیزم دوستش به این میگه دم به دقیقه زنگ میزنه برن بیروناز چی جداش کنم؟؟

از دوستش 

باید بهش گیر ندی که نرو با دوستت توجه نکن خودش فاصله میگیره فقط بهش گوش زد کن که رفیقش چطور ادمیه

اسکایلرم ازم دور شید وگرنه....
شوهرت بزرگتری نداره که ازش حساب ببره یا به حرفش باشهشاید اگر تذکر داده بشه یکم مراعات کنه

عزیزم اگه از حرف کسی حساب میبرد که خیلی خوب بود 

بابا نداره

یه داداش داره که حرف اونم براش مهم نیست 

و این پسره دوستش انقد خودشو خوب جلوه میده بیرون هیچکس باورش نمیشه بد باشه در نهایت خودم مقصر میشم

ولی من که خر نیستم تو حرفاش بارها دیدم درمورد دخترا حرف زده

پست رقص میفرسته

معتاده

آه لعنتیان شاءالله خودش بیخیال شوهرت بشه وگرنه جنگ اعصاب دارید

دعام کن توروخدا😔😔😔دوساله عروسی کردیم این دوسال هیچیی از زندگی نفهمیدم همش دعوا سر رفیق بازیش مخصوصا با این خیلی خسته شدم

من بارها بعد قهرشون گفتم دیگه رابطتو باهاش قطع کن ببین زندگیمون قشنگتره

بعد الان میگه نشد راستش این خیلی وابستس به من

درک میکنمیکی از دلایلی که دلم نمی خواد داداشم ازدواج کنه همینهخیلی رفیق باز هستبعدها زنش اذیت میشه ب ...

😔😔خیلی سخته بخدا

الان همه وجودم استرسه

نکنه اینکارو نکنه نکنه اونکارو نکنه😭کاش درکم میکرد یکم 

توروخدا تا درست نشده زن نگیرین براش

زن خیلی اذیت میشه واقعا نمیشه کنار اومد با رفیق بازی