مثلا اگه خانواده پدری فرد یعنی پدر و مابقی اعضا داشته باشن چقد احتمال داره خود اون فرد و بچه هاش بگیرن؟ نوزادی دیدین که مشکل قلبی داشته باشه و ارثی باشه؟ اگر فرد در خانواده پدریش وجود داشته باشه چیکار میتونه انجام بده که بچههاش نگیرن؟ مثلا برای پیش از ازدواج راهی برای تشخیص به ارث بردنش هست؟
قلبی رو دقیق نمیدونم ولی مشکلات ارثی متاسفانه راه حلی وجود نداره که به فرزند ارث نرسه. مثلا ما ژن سرطان سینه داریم از ۵ تا خاله ام ۳ تاشون و مامانم گرفتن و دوتا دختر خاله هام
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممنون عزیزم مشکل قلبیشون دقیقا چیه؟اونوقت شوهر و بچه های شما مشکلی پیدا نکردن؟بچه برادرشوهرتون توی ن ...
عزیزم اولا عمر دست خداست،آدمهایی رو میشناسم سالها درگیر بیمارین و فکرمیکردیم همین روزا میمیرن منتها اونا زندن و زنداداش جوون من با ۲تا بچه کوچیک توی ۴۲سالگی در عرض یکماه دراثر سرطان فوت کرد.اصلا قابل پیش بینی نیست.خواهرشوهرم نمیدونم مشکل چی بود ولی با عمل حل شد.نوه هم قلبش سوراخ بود نوزادی ولی بزرگ تر شد مشکلش حل شد.