2777
2789

سلام خانما 

تجربه‌ای درمورد موضوع تاپیکم دارید؟

مثلا اگه خانواده پدری فرد یعنی پدر و مابقی اعضا داشته باشن چقد احتمال داره خود اون فرد و بچه هاش بگیرن؟ نوزادی دیدین که مشکل قلبی داشته باشه و ارثی باشه؟ اگر فرد در خانواده پدریش وجود داشته باشه چیکار میتونه انجام بده که بچه‌هاش نگیرن؟ مثلا برای پیش از ازدواج راهی برای تشخیص به ارث بردنش هست؟

مردشور خانواده مادری منوببرن اشغالا مشکلات ارثیشون رو نمیگن که دختراشون روی دستشون نمونه 

بعد ما منبع مشکلات مادرزادی و ارثی هستیم 

چشمم دوربینه  ببخشید اگر غلط نوشتاری دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله پدر شوهرم،خواهرشوهرم، بچه برادرشوهرم

ممنون عزیزم مشکل قلبیشون دقیقا چیه؟

اونوقت شوهر و بچه های شما مشکلی پیدا نکردن؟

بچه برادرشوهرتون توی نوزادی مبتلا شدن؟

به نظرتون اگه پدرشوهر آدم داشته باشه نگران کننده هست؟

من پدرم داره منم رفتم سونو همونو داشتم

ممنون عزیزم مشکل قلبیتون دقیقا چیه؟ از چه سنی متوجه شدین دارین؟

به نظرتون اگه پدرشوهر آدم داشته باشه نگران کننده هست؟ درمورد ابتلای شوهر و بچه‌ها مخصوصا نوزادان میگم. مثلا آزمایش ژنتیکی چیزی میشه قبلش داد؟

قلبی رو دقیق نمیدونم ولی مشکلات ارثی متاسفانه راه حلی وجود نداره که به فرزند ارث نرسه. مثلا ما ژن سر ...

ممنون عزیزم مشکل قلبیتون دقیقا چیه؟ به نظرتون اگه پدرشوهر آدم داشته باشه نگران کننده هست؟ درمورد ابتلای شوهر و بچه‌ها مخصوصا نوزادان میگم. مثلا آزمایش ژنتیکی چیزی میشه قبلش داد؟

مردشور خانواده مادری منوببرن اشغالا مشکلات ارثیشون رو نمیگن که دختراشون روی دستشون نمونه بعد ما منبع ...

ممنون عزیزم مشکل قلبیتون دقیقا چیه؟ از چه سنی متوجه شدین دارین؟

به نظرتون اگه پدرشوهر آدم داشته باشه نگران کننده هست؟ درمورد ابتلای شوهر و بچه‌ها مخصوصا نوزادان میگم. مثلا آزمایش ژنتیکی چیزی میشه قبلش داد؟

ممنون عزیزم مشکل قلبیتون دقیقا چیه؟ از چه سنی متوجه شدین دارین؟به نظرتون اگه پدرشوهر آدم داشته باشه ...

من پدر و مادرم سالم بودن 

ولی تمام بچه های داییم هام مشکل دارن   

با آزمایش ژنتیک میشه تا حدی  فهمید  البته بهتر قبل از ازدواج انجام بشه 

چشمم دوربینه  ببخشید اگر غلط نوشتاری دارم 
ممنون عزیزم مشکل قلبیشون دقیقا چیه؟اونوقت شوهر و بچه های شما مشکلی پیدا نکردن؟بچه برادرشوهرتون توی ن ...

عزیزم اولا عمر دست خداست،آدمهایی رو میشناسم سالها درگیر بیمارین و فکرمیکردیم همین روزا میمیرن منتها اونا زندن و زنداداش جوون من با ۲تا بچه کوچیک توی ۴۲سالگی در عرض یکماه دراثر سرطان فوت کرد.اصلا قابل پیش بینی نیست.خواهرشوهرم نمیدونم مشکل چی بود ولی با عمل حل شد.نوه هم قلبش سوراخ بود نوزادی ولی بزرگ تر شد مشکلش حل شد.

ممنون عزیزم مشکل قلبیتون دقیقا چیه؟ از چه سنی متوجه شدین دارین؟به نظرتون اگه پدرشوهر آدم داشته باشه ...

عزیزم نوزادتان ب دنیا اومده ؟؟

اگه هنور نیومده تو ۴ یا ۶ ماهگی بارداری ت یک آزمایش هست که تمام مشکلات ژنتیکی بچه تو نشون میده خیلیم گرونه تزدیک ۵ تومن اینا ولی خب خیالت راحت میشه

عزیزم نوزادتان ب دنیا اومده ؟؟اگه هنور نیومده تو ۴ یا ۶ ماهگی بارداری ت یک آزمایش هست که تمام مشکلات ...

نه عزیزم من برای ازدواج می‌خواستم بدونم مثلا پدر و اقوام پدری داشته باشن احتمالش هست نوزاد بگیره یا نه