2777
2789
عنوان

تجربیاتتون از تنبلی تخمدان

228 بازدید | 10 پست

آیا واقعا درمان نداره ؟ من چند ماهه که درگیرشم ، میخوام تا پیشرفت نکرده سریع تر جلوشو بگیرم 

کسی هست که تنبلی تخمدانش خیلی بهتر شده باشه ؟ میشه سبک زندگی و ورزش هاشو بهم بگه؟ 

۲۰ سالمه ، یکمی چاقم یعنی تو یه سال اخیر چاق شدم 🥲

من سالهاس دارم . اما الان تقریبا همه چیم کنترل شده اینم بگم دکتر مبرم و دارو میخورم البته منظورم قرص جلوگیری نیست . وزنم کم شد خیلی بهتر شدم رژیم غذاییمم سالمه

پیاده روی کن لاغر میشی برا تنبلی هم خوبه

ترشیجات و شیرینجات و خوراکی های بیرون و فست فود حذف شه

برنج و ماکارانی و سرخ کردنی و مرغ خیلی کم

سبزیجات و خرما و مویزو بادام و عسل بیار توی برنامه غذاییت

به جای ژیلت و تیغ و اپیلاسیون از نوره استفاده کن

خودتو گرم نگه دار مخصوصا موقع ظرف شستن آب روی شکم و رحم نریزه

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیاده روی کن لاغر میشی برا تنبلی هم خوبهترشیجات و شیرینجات و خوراکی های بیرون و فست فود حذف شهبرنج و ...

چرا مرغ نباید خورد میگن پروتئین بیشتر مصرف کنید که 🤔

برای موهای زائدم میرم لیزر و خیلی خوب دارم نتیجه میگیرم ولی خب باید بجای ۸ جلسه ۱۲ جلسه برم 

من سالهاس دارم . اما الان تقریبا همه چیم کنترل شده اینم بگم دکتر مبرم و دارو میخورم البته منظورم قرص ...

ببخشید پیش چه دکتری میرید ؟ دکتر زنان ؟ منم دارو میخوردم ولی خیلی حالمو بد میکرد بعد همه جا هم میشنوم میگن دارو درمان موقته باید سبک زندگی رو عوض کرد فقط 

چرا مرغ نباید خورد میگن پروتئین بیشتر مصرف کنید که 🤔برای موهای زائدم میرم لیزر و خیلی خوب دارم نتیج ...

مرغ سرده

بعد الانم همش مرغا هورمونیه

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
ببخشید پیش چه دکتری میرید ؟ دکتر زنان ؟ منم دارو میخوردم ولی خیلی حالمو بد میکرد بعد همه جا هم میشنو ...

دکتر غدد میرم من خیلی تحقیق کردم خودمم پرستارم اگه قرار بود دارو ضرری بزنه بهم صد درصد نمی‌خوردم . ببین اینا که تو اینستا هی میگن بیا پکیج بخر و سبک زندگی عوض کن فقط به فکر جیب خودشونن . سبک زندگی باید حذف قند مصنوعی باشه و یه بار هم برو متخصص تغذیه تا با توجه به شرایط بدنت بهت رژیم بده . دارو هم اوایلش اذیت نمیکنه اما بدن سازگار میشه بهش.اگه چربی خون نداری صبح ناشتا اب قلم بخور . واسه من خیلی موثر بود. پیاده روی و شنا هم خوبه . استرست هم کنترل بکن خوابتو درست کن خیلی مشکلات حل میشه