تمام امیدمونهمین قرعه کشی بود کلی اوضاح خوب میشد لاقل شوهرم از بیکاری بیرون میآمد ولی بخدا گفتم اسمم در بیاد فقط ب شوهرم گفتم برام یک کیلو شیرینی نارگیلی بگیر دیگه هیچی از حواله نمیخوام کلی نظر نیاز کرده بودیم دهک پایین هستیم ماشین نداریم خونه نداریم دوتا بچه بعد ۱۴۰۱ بدنیا آورده بودم کلا دوتا دارم ک دومی خداخواسته بود و نگهش داشتیم پس چرا نشد ک بشه خیلی اوضاح زندگیمون خرابه دیگه امیدی ندارم😭😭😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم هیچ برام در نیومد واس تمام اطراف ما دراومدماشین.وقتی قسمتون نیست ک چ باید کردبه من خدا خواسته بود متولد اسفند ۴۰۰.بقول بابام میگه خدارو شکر کن بچت ۱۰۰تا ماشین شاسی بلند می ارزه.میگفت تو بچتون بده ب ما من ماشین واست میخرم
خواهش میکنم از این بعد جلوگیری سفت و سخت داشته باشیعنی چی خدا خواسته شد
صدرصد
یعنی با توجه به عفونت مریضی هام امکان بازداری نبود یهو شد هرکاری کردیم سقط نشد دیگه نگهش داشتم راضی ام چون دیگه نمیتونم باردار بشم هرچند الان ۲۳ سالمه ی دختر ی پسر داریم دیگه هیچوقت شانس بارداری ندارم
منم کلی امید کلی نذر کردم ولی بازم نشد هر۶نفر یکی درمیومد چرا برام درنیومد نمیدونم
دارم خونه میسازم کلیییی پول لازممه ولی بازم خداروشکر میکنم چون خدا بهتر ازمن صلاحمو میخاد
روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱