2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوفاستون برای تنظیم پری هست نه برای بارداری 

برای منظم کردن هست منظم کردن پریود توی بارداری تاثیر داره

ولی باعث آماده کردن رحم برای باروری هم میشه و جز داروهای کمک باروی هست که تجویز میشه

[QUOTE=46924530]دوفاستون برای تنظیم پری هست نه برای بارداری [/Qممکنه با این دوتا باردار شم‌؟؟؟؟؟

اره ممکنه

کلونفین ب تخمک گذاری کمک میکنه

اما دوست من حتما قبل از اینکه مصرف کنی همسرت هم یک آزمایش اسپرم بده

دکتر ب من هم کلومفین داده بود اما از شانس همسرم آزمایش داد دیدیم ایشدن مشکلش از من حادتر بوده

دکتر گفت من فعلا کلومفین نخورم 

خدایا از شر شیطان ب تو پناه میار
برای منظم کردن هست منظم کردن پریود توی بارداری تاثیر داره ولی باعث آماده کردن رحم برای باروری هم می ...

خیلی ممنون از راهنماییتون لطف کردید

خدایا شکرت به خاطر تموم نعمت هات

اره من باردار شدم دوقلو اما شش ماهگی زایمان زودرس کردم و مردن بچه ها سالم بودنا اما چون زود دنیا اومدن ریه هاشون کامل نشده بود یهو دهانه رحمم باز شد...اتفاقا الان دوباره اقدامم و این ماه کلومیفن خوردم امپول hcgزدم و دوفاستونم از روز شونزده عادتم دارم میخورم انشاللهاین ماه هممون نتیجیه بگیریم 

خدایا داده هایت،نداده هایت و گرفته هایت را شکر میگویم چرا که داده هایت نعمت نداده هایت حکمت و گرفته هایت امتحان است....
گلم نگران نباش من هم دوفاستون خوردم هم کلومفین  با همونا هم باردار شدم الانم یه پسره تپل و م ...

وااای عاشقتم آتوسا جون خیلی نگرانم این ماه از شب پنج پریود شبی دوتا کلومیفن خوردم تا پنج شب از روز ۱۴ پریودم روزی دوتا دارم دوفاستون میخورم خداروشکر که نی نی ت سالمه توروخدا برای منم دعا کنید این ماه باردار شم مرسی از راهنماییتون💖💖💖💖💖💖💖

دوفاستون ب تنهایی ب بارداری کمک نمیکنه چون واسه تنظیم پریود و سفت شدن رحم اگه نطفه بگیره اکثرا به همراهش کلومیفن یا لتروزول میدن....البته کلومیفن احتمال چند قلو زایی اره

خدایا داده هایت،نداده هایت و گرفته هایت را شکر میگویم چرا که داده هایت نعمت نداده هایت حکمت و گرفته هایت امتحان است....
اره من باردار شدم دوقلو اما شش ماهگی زایمان زودرس کردم و مردن بچه ها سالم بودنا اما چون زود دنیا اوم ...

ای وااای خدا خودش کمکت‌کنه عزیزم انشالله این‌ماه باردار میشیم باهم عزیز دلم

وااای عاشقتم آتوسا جون خیلی نگرانم این ماه از شب پنج پریود شبی دوتا کلومیفن خوردم تا پنج شب از روز ۱ ...

چهارده زود نیست؟دوفاستون و از شونزده میخورن اغلب ک تخمک گذاری اتفاق افتاده باشه

چهارده زود نیست؟دوفاستون و از شونزده میخورن اغلب ک تخمک گذاری اتفاق افتاده باشه

دکتر بهم گفت از روز ۱۴ پریود بخور نمیدونم زوده؟؟؟؟

دکتر بهم گفت از روز ۱۴ پریود بخور نمیدونم زوده؟؟؟؟

دوره هات چند روزس؟اکثرا از شونزده میخورن که تخمک گذاری انجام بشه