2777
2789

توی پارک بودن چند روزی و میدیدم یه گوشه نشستن

فهمیدم از سیستان دخترش رو اورده تهران چون چند شبی بوده خیلی از درد گریه میکرده و اونجا هیچ امکاناتی نبوده 

دو سه روز اول تو همون پارک براش غذا اینا بردم و اتفاقا خیلی ام خانوم خوب وسواس و تمیزی بود 

غروب دیروز هوا ابری بود رفتم دنبالش گفتم بیا خونمون 

به همسرمم یه پیام دادم که بارونه گناه دارن 

ولی کلی منو دعوا کرد چرا غریبه راه دادی 

و میدونستم امروزم قراره بره شهرشون

اما الان گفت دکتر گفته فردا هم بیارش تا دیگه داروهای نهایی رو بدیم

حالا من موندم چیکار کنم همسرم اجازه نمیده

از طرفی ام نمیتونم بگم نیا اینجا دلمم میسوزه براش

شما بگین چیکار کنم 

کاش ما خانوما اختیارمون دست کس دیگه ای نبود!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو عزیزم ما خونه نیستیم ببخشید نمیدونم میخوایم بریم یه جایی بهونه بیار

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                                                                  ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

اشتباه کردی انصافا الان اعتماد به فامیل و آشنا هم اشتباهه چه برسه به غریبه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

دیگه حالا ک اووردی خونت زشته بگی برن اینهمه کار کردی براشون روز اخرو هم نگهشون دار دیگه 

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱ مرداد ۱۴۰۴ بعد از دوسال ولم کرد 💔 در حال جمع کردن تیکه های شکستم...