2777
2789
عنوان

کسی تابحال با سرکه سیب لاغر کرده

1912 بازدید | 8 پست

من یه عمره ورزش حرفه ای کردم الان یک ساله متاسفانه نمیتونیم فعلا ورزش کنم ،شکم و پهلو هم ندارم اما تو این مدت ک ورزش نمیتونم بکنم چاق و هیکل شدم بخصوص در قسمت باسن و سینه ،گفتن سرکه سیب همه جا رو لاغر میکنه ،کسی تجربه داره؟ کی و چجوری باید مصرف بشه ب معده آسیب نزنع؟؟؟؟

همراه کم خوری تاثیر داره چون چربی رو اب میکنه 

ولی اینکه کلی بخوری سرکه سیبم بخوری بگی لاغر میشم نمیشه

دوقاشق غذاخوری تو یه لیوان اب خالی نخور ک تا فیها خالدونت میسوزه😂

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

سلام 

لطفا این کار رو نکن به مادرشوهر منم گفتن با سرکه سیب لاغر کن و خیلی چاق شدی و فلان از این حرفا

اما  لاغر نشد هیچ معدش کلا داغون شده الان هر چی دکتر دوا میکنه ماهی دو بار آندوسکوپی میکنه هیچ فایده ایی نداره حتی نمیتونه چیزی بخوره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همراه کم خوری تاثیر داره چون چربی رو اب میکنه ولی اینکه کلی بخوری سرکه سیبم بخوری بگی لاغر میشم نمیش ...

یک ساعت پیش یک قاشق خالی خوردم الان  معدم میسوزه 

یک ساعت پیش یک قاشق خالی خوردم الان معدم میسوزه

اصلا اصلا اصلا ببین چقد تاکید میکنم خالی نخور 

پرز معده رو از بین میبرع و مشکلات جدی پیش میاد

فقط با اب اونم بامعده پر ینی بعد ناهار بعدشام 

همراه کم خوری انشاالله نتیجه میگیری

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

اصلا اصلا اصلا ببین چقد تاکید میکنم خالی نخور پرز معده رو از بین میبرع و مشکلات جدی پیش میادفقط با ا ...

باشه ممنونم یک هفته میخورم اگر اذیت نشدم اذامه میدم

باشه ممنونم یک هفته میخورم اگر اذیت نشدم اذامه میدم

خواهش

استارتر قرص الفا اسلیم خوبه

باید حتما حتماااااا اصل باشه وگرنه تقلبیش داغونت میکنه

اشتهارو قطع میکنه کلا .بعد بهت ی انرژی بالایی میده.و چربی های بدنتو تبدیل ب انرژی میکنه ک از طریق عرق زیادی ک بابت فعالیتت میکنی از بدنت دفع میشه

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم