2777
2789
عنوان

یخچالم خنک نمیکنه

114 بازدید | 10 پست

مارکش پاکشوماو ساید هستش پایین فریزر هسش اون قشنگ یخ میکنه مواد غذایی رو ولی بالا اصلا خنک نمیکنه همه آب هایی که گذاشتم گرمه علتش چی میتونه باشه؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام این مشکل برای ما هم اتفاق افتاد

هیچ کار خاصی نباید بکنید فقط یخچال از برق بکشید تقریبا ۴۸ ساعت تا کل یخ ها اب بشه داخل سنسورها یخ میزنه یخچال نمیتونه کارشو انجام بده 

حالا اگر توی یخچال نگاه کنید شبکه شبکه هست دیواره پشت میتونید خاموش کنید سشوار بگیرید که سریع خشک بشه 

آخر همه چی قشنگه .اگر خوب نشد بدون حتما آخرش نرسیده

دوستان اصلا مربوط به گاز نیست این موضوع 

فقط چون یخچال ها چند وقت کلا توی برق بوده پشت دیواره یخچال یخ میزنه که باعث میشه سنسور ها اشتباه دمای یخچال تشخیص بدن بخاطر همین فریزر یخ میزنه ولی یخچال خنک نیست 

شما یک بار امتحان کنید تقریبا ۴۸ ساعت یخچال خاموش نگه دارید و با سشوار روی دیواره های داخلی بگیرید که یخ های پشت سریع اب بشه وقتی کاملا یخ ها از بین رفت باز روشن کنید نتیجه رو ببینید 

شما یک بار امتحان کنید تقریبا ۴۸ ساعت یخچال خاموش نگه دارید و با سشوار روی دیواره های داخلی بگیرید ک ...

مواد غذایی گوشت اینا دو روز بیرون بمونه فاسد نمیشه مگه؟؟من‌نگا کردم‌داخل یخچالمون ولی شبکه شبکه نیس که بخوام سشوار بگیرم اخه

مواد غذایی گوشت اینا دو روز بیرون بمونه فاسد نمیشه مگه؟؟من‌نگا کردم‌داخل یخچالمون ولی شبکه شبکه نیس ...

باید به کسی بدید مواد غذایی فاسد شدنی رو که بزاره تو یخچال خودش 

شبکه ای هم نباشه حتما سوراخ هایی برای ورود هوای سرد داره از پایین یا از بالا 

به هیچ عنوان گاز یخچال عوض نکنید گازی که کارخانه میزنه جوریه که اگر عوض بشه هر سال باید عوض کنید 

مشکل از گاز نیست از هیچ چیز دیگه نیست 

فقط سنسور ها یخ زده که با خاموش کردن یخچال و اب شدن یخ ها درست میشه