بای یه آموزشگاه ثبت نام کنی و باهاش بخونی تیزلاین خوبه میخوام دخترمو ثبت نام کنم .
قبول نشی نمیری
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰
العان نمونه و سمپاد باهم ترکیب شده بای یه آموزشگاه ثبت نام کنی و باهاش بخونی تیزلاین خوبه میخوام دخت ...
تیزلاین انگار بعضی از کلاساش تابستون شروع شد باید دوره شو بخری خودتو برسونی شمارشو از تو اینترنت در بیار باهاشون صحبت کن
اسی مسئله های هوش هم یعنی استعداد تحلیلی رو باید بخونی خودت تو مدرسه تون نمیدن باید آموزشگاه ثبت نام کنی
استعداد تحصیلی هم باید درسای مدرسه رو قوی بلد باشی که بازم باید یه آموزشگاه ثبت نام کنی