2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاید در مورد بی بی چک

165 بازدید | 15 پست

سلام خانما تو تایپیک قبلی هم گفتم من تو ۱ماه چندین بار قرص اورژانسی مصرف کردم چون یه شرایطی بودیم که مجبور شدم...الان پریود نشدم ولی چون از دوماه گذشته کلا به هم ریخته پریودم نمیدونم دقیقا باید کی پریود میشدم یااینکه بشم...دیروز اتفاقی واسه اطمینان یه بی بی چک زدم مثبت شد از ترس یکی دیگه زدم مثبت شد...من همه اون قرص هارو هم در فاصله خیلییییی کم از رابطه خوردم و مطمئنم رابطه کنترل نشده نداشتم به نظرتون چرا مثبت شده بی بی چک

و قسم به خداوند والامقام که انسانیت بالاتر از هر دین و مذهبی‌ست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه مگه میشه بااین همه قرص اورژانسی من بعد هر رابطه خوردم بدون شک

بعد رابطه قرص مصرف کردی یا گذاشتی دو سه روز بعد ؟؟

اتفاقا توی مقاله‌ی خوندم این باور غلطه که زعفرون و قرص اورژانسی باعث از بین بردن میشن بلکه جای جنین رو محکم تر می‌کنند

خاله‌ی منم سه تا قرص خورد اما باز حامله بود 

فک‌کنم بخاطر قوی بودن اسپرم هست

بعد رابطه قرص مصرف کردی یا گذاشتی دو سه روز بعد ؟؟اتفاقا توی مقاله‌ی خوندم این باور غلطه که زعفرون و ...

نهایت استفاده از قرصا دیگه یه روز بعد نزدیکی بوده...بیشتر طول نکشیده چون اصلا دوتا با خودم داشتم...وای خدا نکنه 

شایدم چون چند تا قرص و باهم خوردی بی بی چک مثبت کاذب نشون داده یه بتا بده خیالتو راحت کن

امروز رفتم جواب فردا میاد