دوستان من دو سال و خرده ای میشه ک ب قصد ازدواج با شخصی بودم، راه دور بودیم، ایشون ترک تبریزن، ولی همو میشناختیم، پسر خیلی موجه و عالی ایی هستن، معتقد و باحیا، ذره ای مشکل اخلاقی نداشتن و مراقب بودن، منتظر بودیم کار ایشون جور شه و بلخره جور شد و استخدام اموزش پرورش شدن
و قرار بر خواستگاری گذاشته شد
منتهی روز بعد صحبت تلفنی، پدر ایشون زنگ زدن گفتن مهریه بالای ۱۴ اصلا قبول نمیکنیم هم رسم ماست هم مهریه باید قابل پرداخت باشه، و گفتن اگر بالای ۱۴ هست ما نمیایم، درضمن به پدرم گفتن برای رهن خونه کمک میکنید؟
برای خانواده ما ک مهریه ۳۰۰ تا هزار، هست این حرف کاملا توهین امیز بود، ولی با این حال تا پنجاه سکه هم راضی شد مادرم، ولی پدر ایشون روی حرفشون هست، چون معتقدن مهریه رو ایشون باید بدن و زیاد قبول نمیکنن، مادرشونم میگن اگر یه روز اجرا بذارید چی، بماند ک مادر خودم طلاق گرفت و یه ریال مهریه و نفقه هم نگرفت از بابام، ولی منم مادر منم ب فکر بچه شه، میگه فردا روزی دعوا شد مهریه تو نندازن جلوت بگن هری...
مادرم تا حدی بخاطر من کوتاه اومد ک ب خود پسره دور از چشم ها گفت ب شرطی ۱۴ سکه میذارم ک بعد عقد خودت بکنیش حداقل سی تا، ولی جواب واضحی نداد.
چیکار کنم من😭😭😭😭😭نیاز ب راهنمایی شدید دارم