2777
2789

بین ۶ تا ۸ تومن

بستگی داره اخه

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مانتو شلوار ک ۵ اینطورا میشه

کتاب بستگی داره چی باشه

شامم بستگی ب رستوران داره

لباس زیرم ۵۰۰ تا ۱ تومن

لباس خونگیم بستگی ب مدل و جنسش داره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

مانتو شلوار ک ۵ اینطورا میشهکتاب بستگی داره چی باشهشامم بستگی ب رستوران دارهلباس زیرم ۵۰۰ تا ۱ تومنل ...

مانتو شلوار معمولی با دو یا سه میلیونم میشه به نظرم گرفت

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

مانتو شلوار ک ۵ اینطورا میشهکتاب بستگی داره چی باشهشامم بستگی ب رستوران دارهلباس زیرم ۵۰۰ تا ۱ تومنل ...

تشکرازکمکتون 

برآوردخودم تا۱۰ هست 

تازه کفشم نگفتم 😂کفش هم حداقل ۴م باشه فکرکنم 😬😑

مانتو شلوار معمولی با دو یا سه میلیونم میشه به نظرم گرفت

خودم تازه مانتو شلوار و ی شال گرفتم معمولیم هست چیز خاصی نیست فقط جنس خوبی داره

همش باهم شد ۶ خرده ای

تازه برای استارتر کمتر گفتم😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

توی یه پیچی ۲و۱۰۰ دیدم قشنگ هم بود ولی نمی دونم جنسش خوبه یانه که بخرم بعدبراسایزهم مطمئن نیستم

لالتکا خیلی مانتو های قشنگی داره

شلوارم داره خودش 

جنساش معمولیه ولی قشنگه

تشکرازکمکتون برآوردخودم تا۱۰ هست تازه کفشم نگفتم 😂کفش هم حداقل ۴م باشه فکرکنم 😬😑

خیلللی خوب بخری همون ۱۰ میشه ولی ممکنم هست بیشتر بشه😅