2777
2789

مگه ظاهر من به کسی چه آسیب میرسونه که به خودشون اجازه اظهار نظر میدن تا یکم اعتماد به نفس میگیرم نظر میدن راجب ظاهرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پریشب تو جمع نشسته بودیم تاب من یقه اش باز بود زنعموم یهو  تو جمع گفت چرا آنقدر روی سینت جوش داری این حرفا بعد

امروز سر سفره بودیم به بابام گفتم بابا پول بده بهم میخوام یه سی سی ژل لب بزنم خواهرم برگشت بهم گفت تو برو اون جوشاتو درست کن خیلی جوش داری ( با یه حالتی که انگار چندش آورم اینو گفت ) من صورتم اصلا جوش نداره فقط روی قفسه سینه جوش زده 

بعد گفتم توأم جوش داری مگه چیه 

بعد من دوباره داشتم با بابام حرف میزدم خواهرم گفت آره بزار بزنه لباش خیلی ضایع اس 

ناهار کوفتم شد کلا 

باز خوبه ظاهرو میشه عوض کرد ولی شعور رو نه. تیشاااه خدا سر خودشون بیاره. خدا هیچوقت همه چی رو به یکی نمیده. شاید در ظاهر یکی همه چی تموم باشه ولی همه یه نقص ظاهری یا شخصیتی دارن. من انقدر دختر دیدم که فوق العاده زیبا اما بشدت بدجنس و روان پریش بودن و اینده ای هم نداشتن. کاش مردم عقده های خودشونو سر بقیه خالی نکنن. ادمی که درست بزرگ شده باشه دستشو نمیزاره رو قیافه مردم و به روش بیارع. چی به تو گفتن؟

زیاد برات مهم نباشہ این بحثها بین خواهربرادرها پیش میاد ..بعدها یادتون میاد بهم مےخندید

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
باز خوبه ظاهرو میشه عوض کرد ولی شعور رو نه. تیشاااه خدا سر خودشون بیاره. خدا هیچوقت همه چی رو به یکی ...

گفتم بالاتر بخون 

من از بچگیم بخاطر نازک بودن و زخم لبم خیلی مسخره میشدم خیلی زیاد همه اطرافیانم می‌دونم چقدر رو این قضیه حساسم 

همیشه بخاطر خندیدنم و نازک بودن لبام و زخم رو لبم همه مسخره ام کردن دیگه از خواهرم انتظار نداشتم اینو بکه

نازک بودن لبم

خب عزیزم مگه مهمه که از نظر بقیه فرم لبت چجوریه؟

همین که پوستت و اندامت خوب باشه لباس تمیز و مرتب بپوشی و بوی خوب بدی کافیه 

لطفا به حاشیه ها توجه نکن

فقط مرتب باش تا اعتماد بنفس خودت بره بالا