2777
2789
بسیار بزرگه. حتی علوم پزشکی هم داره. و پشت دانشکده ها. دانشکده های پزشکی و دندان داره و هر از چند گا ...

وای عزیزم خدا رو شکر که شما میتونید کمکم کنید. مهندسی کامپیوتر میخوام برم. چون رنک دانشگاه پایین ترسیدم دانشگاه خوبی نباشه. من باید متروی وردآورد پیاده بشم؟ بعد از اونجا چجوری برم دانشگاه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چاره ی دیگه ندارم

دیدم نوشتی کرج رو زدی میترسی نیاری

نه بابا ایشالا قبولی

فقط حواست باشع

دقیققق معدل کتبی دیپلمت رو وارد کرده باشی

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

دیدم نوشتی کرج رو زدی میترسی نیارینه بابا ایشالا قبولیفقط حواست باشعدقیققق معدل کتبی دیپلمت رو وارد ...

بله عزیزم. ممنون از راهنماییتون. به نظرتون با معدل ۱۲ مهندسی کامپیوتر کرج بدون کنکور میارم؟

وای عزیزم خدا رو شکر که شما میتونید کمکم کنید. مهندسی کامپیوتر میخوام برم. چون رنک دانشگاه پایین ترس ...

ورد اور پیاده بشی اتوبوس هست نیم ساعت راهشه تا به شهر قدس برسی از اونجا هم احتمالا باید تاکسی سوار شی ببرنتت جلو دانشگاه. پیام نور هم کامپیوتر داشت. شهریش پایین تره. رفت و امدش بهتره چون دانشگاه  پیام نورتهران شرق راحت میتونی بری ایسگاه فرهنگسرا از اونجا مستقیم دانشگاه. 

گفتم بهت اینم پیشنهاد بدم. 

بله عزیزم. ممنون از راهنماییتون. به نظرتون با معدل ۱۲ مهندسی کامپیوتر کرج بدون کنکور میارم؟

میاری نگران نباش

الان ورود به لیسانس بسیار ساده شده

ولی حتما حتما انتخاب های دیگ هم داشته باش

جاهای دیگ رو هم بزن

میاری نگران نباشالان ورود به لیسانس بسیار ساده شدهولی حتما حتما انتخاب های دیگ هم داشته باشجاهای دیگ ...

خیلی ممنونم عزیزم. دعا کن. بله الان هم سر اولویت های بعدیم موندم بین شهر قدس، یادگار امام، پرند، و...

خیلی ممنونم عزیزم. دعا کن. بله الان هم سر اولویت های بعدیم موندم بین شهر قدس، یادگار امام، پرند، و.. ...

داخل تهران رو اصلا نمیتونی بزنی؟؟

اوه پس مترو خارج شهره

اره ورد اور پیاده بشی نیم ساعت راهشه. کلا همه دانشگاه ها همینه. ولی خب دانشگاه خوبیه. من محیطش و اساتیدش رو خیلی دوست دارم. خیلی دانشجو داره اسلامشهرم یک بار سال 95بدون کنکور قبول شدم باور کن پدرم دراومد از بس که فضای بدی داشت دانشجو ها به شدت بی ادب سلف نداشت رفت و امد سختتتت فقط شهریه گرفتن رو بلد هستن. 

اره ورد اور پیاده بشی نیم ساعت راهشه. کلا همه دانشگاه ها همینه. ولی خب دانشگاه خوبیه. من محیطش و اسا ...

مرسی که گفتی عزیزم. امیدوارم همیشه موفق باشی. من خودم بین شهرقدس و یادگار امام موندم نمی‌دونم کدوم رو برم