وجود گره و چیزای مختلف میاد زیر دستتون .این نرماله ؟ یا نباید چیزی زیر پوست لمس بشه ؟ چند هفتس انگار یه گره که اینور اونور میره لمس میکنم.ترسیدم .چیا نرمال هست در معاینه سی نه
دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃، عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮 ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza ـ
اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر میکنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃، عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮 ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza ـ
خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم
من ۱۷ سالمه به سینم هیچ حسی ندارم😂ولی بهتره بری دکتر نشون بدی😊
منظورت از حس نداشتن چیه ایا. یعنی وقتی درد میکنه دست نمیزنی ببینی از کجاست و چرا ؟ دکتر میرم ولی تا اون موقع گفتم بپرسم
یعنی با کف مالش بدم؟؟انگار سینم یچیز اضافیه به بدنم😶
وا..با بدنت اشتی کن گول این دکترای تغییر جنسیت و تبلیغاتشونو نخور همش برا تیغوندن و تجارته .
کف بزن با دو تا انگشت از زیر بغل تا همه جا رو دست بکش که خدای نکرده چیزی نباشه
پس تکلیف غدد شیری چیه .چطور میشه زیر سینه ی طبیعی گره و غدد نباشه .واقعا نمیدونم روش تشخیص خانگیش چطوریه