2777
2789

یا نه خبر داره کسی

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هنوز سایتا اعلام نکردن ج اسامی رو پیامک دوسه روز بعد میاد

یعنی چی 

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 
نیومده هنوز😑ظاهرا تو سایت اعلام میشه پیام نمیدنبعدا برا واریز پول پیام میدن

چرا خوندم امروز اومده

بعضی جاها گفتن ساعت ۲ اعلام میشه🤷🏻‍♀️

کجا باید برم ببینم

یعنی چی

اسامی برنده ها هنوز تو سایت نزدن درصورت برنده شدن یکی دوروز طول میکشه پیامک بره براشون. اولویتت چی بود؟ پیش فروش یا فوق العاده زدی؟ 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

اسامی برنده ها هنوز تو سایت نزدن درصورت برنده شدن یکی دوروز طول میکشه پیامک بره براشون. اولویتت چی ب ...

فوق‌العاده زدم هایما فکر کنم 

ان شاءالله که برنده بشیم هممون

انشالله منم خیلی احتیاج دارم دعا کنید🤤