2777
2789
عنوان

امشب عروسیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 19 پست
بیکار نشین شنیون بزن بعد از داروخونه زنگ بزن سفارش بده بعد زنگ بزن تاکسی یا اسنپ بگو بره از داروخونه ...

آره همین کارا بکن 

حالا آمپول بیاد توی سالن کسی اونجا تزریقات بلده؟ 

آخرش خودت باید بری 

بی فایدس😭 باید کاربری جدید بزنم😩کـه زخـــم هــر شـــکست من حضــور یـــک جــوانه شد🤍🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط شوهرت😐😐😐😐

ولی مردا هم گناه دارن....شاید سرش خیلی شلوغه من شوهرم روز عروسی منو برد ی شهر دیگ سالن آرایشی بعد برگشت ماشین روبرو کارواش بعد ماشین رو تحویل گرفت برد گل  بزنن و بعدش رفت دوش گرفت مراسم دوش گرفتن داماد دارن که حدود ۳ ساعت طول میکشه  بعد رفت آرایشگاه خودش بعد اومد ماشینو گرفت اومد  همون شهر دنبالم یعنی له بود بنده خدا...می‌گفت انقدر داماد شدن سخته؟(تازه خونشون با جایی ک ماشین رو برده بود گل بزنه حدودا ۴۵ دقیقه راه بود)

دقیقا عروسی ما هم ۲۵ شهریور بود

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔