2777
2789

بچه ها من میخام بی بی شاور بگیرم پنجشنبه

بعد ب عمه شوهرم زنگ زدم دعوت کردم میگه مادر زن پدر زن پسرامم میخان بیان ب ی زحمت ب عروسامم بگو 

ناکفته نماند مادر زن پسراش همهههه جا هستن هرجا میریم مهمونی اونا اول از همه نشستن

خجالتم نمیکشن تو همه مساعلم صاحب نظر هستن

و اینکه وقتی تولد خودشون بود هیچکی بمن زنگ نزد یا شوهرم ک دعوت کنه اما من با این وجود رفتم و کادو هم دادم

چرا بعضیا اقدر شانس دارن مادرشوهرشون هواشونو داره

ماپر شوهرم اینا نیستن چون با خانواده پدر شوهرم مشکل داره

بنظرتون چیکار کنم چرا من باید همش کوتاه بیام

ببخشید ولی متوجه نشدم اصلا

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محترمانه بگو. عمه جون مهمونی خودمانی هست و دورهم میخواهیم جشن کوچیک بگیریم. 

🤗😊

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

عمراااااب حرف عمه شوهرت گوش نکنیااااا دیوانه ای مگ

اره من ی ادم بی زبون احمق هستم ک گذاشتم دوسال مادرشوهرم همه بلایی سرم بیارع و من ساکت شدم و همش گفتم چشم گندزد بهم بعد چون حرف نمیتونستم بزنم قطع رابطه کردم

کلا بلذ نیستم جواب بدم

میگن مادر زن پسرا عمه ها رو دعوت بگیربخدا الان سکته میکنم

خیلی محترمانه بگو انشالله اون عزیزان رو تو مجلس های شما زیارت می‌کنیم مجلس ما خودمونی هست در حد اقوام درجه یک

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

مگه بلدم حرف بزنممن خنگم خنننگ

پس بشین حرص بخور بااین وضعیت بارداریت. 🙄😑😑🫤🫤🫤

دختر زبون داشته باش. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

پس بشین حرص بخور بااین وضعیت بارداریت. 🙄😑😑🫤🫤🫤دختر زبون داشته باش.

دقیقا شوهرمم میگه نشستی جواب مامانم ندادی تهش تو شدی ادم بده جواب اینارم نده دوباره بشی ادم بده

دقیقا شوهرمم میگه نشستی جواب مامانم ندادی تهش تو شدی ادم بده جواب اینارم نده دوباره بشی ادم بده

ببین منو

من تو مخیله ام نمیگنجه جشن خودمونی داشته باشم بعد پدرزن پسرعمه ی شوهرم بیاد خونه مون. 🫤😑

حتی مهمونی مکه پدرشوهرمم باشه،  اگر فامیل نباشن با پدرشوهرم،  بعید میدونم دعوتش کنن. 😑🫤🤧🤧😂😂😂😂😂

نهایت عمه قهر میکنه و. نمیاد.  خب نیاد. 😁😁✌😎

بعدشم شوهرت پشتت هست. اگر میگفت هیس هیچی نگو که بدتر میشد اوضاع. 

از این فرصت طلایی استفاده کن. ☺️☺️☺️