2777
2789

بعد افتادن سنگ بازم درد داشتین؟ کلیه و پهلو؟

من نمیدونستم سنگ کلیه دارم دیروز با درد شدیدی رفتم بیمارستان گفتن سنگ کلیه داشتی ‌افتاده سنگ ها به همین دلیل کلیه درد گرفتی؟

الان بازم درد دارم 

درد گنگ اگه خودش دفع بشه هست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من درد شدید پهلو داشتم رفتم بیمارستان و سونو و... فهمیدن سنگ کلیه بوده

ولی از کلیه خارج شده بود توی راه بود 😂

چهل روز طول کشید تا سنگ دراومد دیدمش بردم ازمایش

به این زودیا در نمیاد

روز خروج سنگ بشدت سوزش داشتم، تو طول اون چهل روز هم دو سه روز یکبار درد داشتم

درد به شدت روز اول نبود ولی درد بدی بود

اما بعد از خروج سنگ دیگه همه دردا تموم میشه 

انگار نه انگار

نمیدونم والا ولی فکر نکنم بعد افتادن سنگ درد داشته باشی 

من دقیقا توی دوران پریودیم درد شدیددد داشتم فکر میکردم به خاطر همونه 

یه شب دیگه حالم خیلییییی بد شد 

رفتیم بیمارستان اورژانسی دکتر گفت یا سنگ کلیه است یا عفونت کلیه 

سونو که دادم متوجه شدم یه سنگ ۴ میل توی حالب هستش 

۱۱ میل کلیه راست ۵ میل کلیه چپ🫠

دارو گیاهی خوردم حالب خالی شد ولی سنگای اصلی سر جاش خودشونن دکتر گفت خیلی بالا هستن نمیشه سنگ شکن یا لیزر کرد🥲

و بیشتر روزا با حالت تهوع از خواب بیدار میشم

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

من درد شدید پهلو داشتم رفتم بیمارستان و سونو و... فهمیدن سنگ کلیه بودهولی از کلیه خارج شده بود توی ر ...

من یک هفته بود ادرارم قهوه ای بود ، فکر میکردم چون زیاد آب نمیخورم اینجوریه رنگ ادرارم و درد شدیدی تو شکمم و کمرم احساس میکردم جوری که نمیتونستم تکون بخورم .

بعد دیروز صبح واقعا داشتم میمردم از درد ، رفتیم گفتن سنگ ها افتادن بخاطر همین درد داشتی مسکن زدن ، شب بازم درد وحشتناکی داشتم چون اثر مسکن ها داشت کم می‌شد .

بدترین دردی بود که تجربه کردم🥲

روز خروج سنگ بشدت سوزش داشتم، تو طول اون چهل روز هم دو سه روز یکبار درد داشتمدرد به شدت روز اول نبود ...

یعنی الان بازم سنگ کلیه دارم که درد میکنه؟

الان بازم درد دارم🥲

نمیدونم والا ولی فکر نکنم بعد افتادن سنگ درد داشته باشی من دقیقا توی دوران پریودیم درد شدیددد داشتم ...

وای منم حالت تهوع دارم😭

اصلا هم میل ندارم چیزی بخورم اصلااا

نمیدونم والا ولی فکر نکنم بعد افتادن سنگ درد داشته باشی من دقیقا توی دوران پریودیم درد شدیددد داشتم ...

سلام من معذرت میخوام اینقد سوال میپرسم♥️

امروز متخصص گف باید سنگ شکن کنیم ، شما درد داشتی موقع سنگ شکن؟؟ لطفا راستشو بگین 🥲🥲