2777
2789
عنوان

چرا همه رو من غش میکنن

225 بازدید | 5 پست

از اینکه تو دانشگاه همه به من متکی هستن حالم بهم میخوره 😮‍💨

خنده و لحظات شاد  خوشگذرونی میخوان میان سراغ من 

جروه میخوان میان سراغ من 

واسه همایشات لباس میخوان میان سراغ من 

ریکورد وبینارا و کلاس انلاین هارو میخوان میان سراغ من 

حتی هماهنگی تایم ملاقات با اساتیدم من باید براشون انجام بدم چون میگن استادا به تو نه نمیگن 😐😐😐

هنوز من خودم بخدا این ترم دانشگاه نرفتم و سر کلاسام ننشستم ولی یا دارم فایل میفرستم واسه بقیه یا مکاتبه میکنم با استادا یا در حال ریکورد کردنم

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب این که خوبه از خداتم باید باشه😂

وای اصلا خوب نیست 

انگار همه دارن وظایفشون رو محول میکنن به تو 

و اینکه چون همشون متکی به منن انگار خود من هیچ پشتم به هیچکی گرم نیست ، اگه از جزوه جا بمونم اگه ریکوردرم خراب بشه یا هر چی ، هیچکی نیست که بتونم تکمیلش کنم

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
به دیگران کمک میکنی خدا هم کمکت میکنه

والا این کمک نیست عملا دارم واسه یه دانشگاهی مادری میکنم