2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارزش خودشو رو میدونه و با هرکسی وارد رابطه نمیشه مخصوصا رابطه جنسی

باهوشه

خودش اولویت خودشه، به بدن و زیبایی خودش میرسه 

فقط تو خونه نمیمونه..تو اجتماعه،  رو خودش کهر میکنه تا مهارت‌ داشته داشته باشه. میدونه که به عنوان یه انسان هیچ وقت کامل نیست و همیشه برای روی رشد خودش تمرکز داشته باشه. هیج وقت به کم قانع نمیشه، منفعل نیست و انتظار نداره پسر مردم به عنوان زنش براش پول خرج کنه و خودشم امکانات یه همسر رو به یه پسر که هیچ نسبتی باهاش نداره نمیده، هيچ وقت. 

همیشه سطح خودش رو بالا میبره

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

ارزش خودشو رو میدونه و با هرکسی وارد رابطه نمیشه مخصوصا رابطه جنسیباهوشهخودش اولویت خودشه، به بدن و ...

چه قشنگ توصیف کردی  

مال کسی باش که مال یه نفر بودنو بدونه 

چه قشنگ توصیف کردی

تشکر❤️🫶

این چیزیه که تو ذهن خودمه

و البته واقعا میخوام بهش برسم

بنظرم تعریف دختر خوب تو هر زمانی متفاوته 

مثلا این تعریفه من از دختر خوب برا ۱۲۰ سال پیش ممکنه اوکی نباشه 

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

تشکر❤️🫶این چیزیه که تو ذهن خودمهو البته واقعا میخوام بهش برسمبنظرم تعریف دختر خوب تو هر زمانی متفاو ...

خیلی قشنگ بود لطف کردی عزیزم ک شرکت کردی و نظر قشنگتو گفتی

مال کسی باش که مال یه نفر بودنو بدونه 

خیلی قشنگ بود لطف کردی عزیزم ک شرکت کردی و نظر قشنگتو گفتی

قربونت❤️

درسخون عاقل محجوب ب حیا🤣🚶‍♀️

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   

من 

تازه زیادی خوبم 

واسه همینم کسی نمیتونه پیش من دووم بیاره 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔