2777
2789
عنوان

بچه خواهر شوهرم لیوانامو شکوند

242 بازدید | 18 پست

خیلی فضولن وقتی میان خونمون همش نگران دکوریامم 😭از طرفی دوست دارم شیک باشه خونم وقتی میان بخاطر همین دکوریامو جا به جا نمیکنم 

دلمم نمیاد به بچه ها چیزی بگم منو خیلی دوست دارن 

همسرمم خیلی روشون حساسه 

اما بخدا وقتی میان خونمون همش استرس دارم

چند روز پیش اومده بودن خونمون مثلا با همسرم کشتی میگرفتن زدن سه تا از لیوانامو شکستن نوشیدنیا ریختن رو فرش اما من هیچیییی نگفتم خودشونم ناراحت شدن 

وقتی رفتن همه حرصمو رو همسرم خالی کردم فرداش رفت برام خرید دوباره فرشمم دادم بیرون بشورن 😭

میترسم دفعه دیگه ی چیز گرون قیمت خراب کنن سه شنبه میخوان بیان خونمون دوباره انقد استرس میگیرم وقتی بهشون فکر میکنم 

همسرم میگه تو خیلی حساسی بچن دیگه 

اما خب یعنی نمیشه مادر پدراشون یکم کنترلشون کنن؟! شما بگین مشکل از منه؟!

خب بچه ن

یه جور سرگرمشون کن پا نشن یا کم پاشن😊

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جمع کن دکوریاتو که نشکنه، نمیشه بچه رو یکسره نشوند راه نره تا چیزی نشکنه که. خانواده ما هرکی بچه کوچیک دارن خونشون مسجده

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

شکستنیارو از دم دست بردار بهرحال هنوز بچه ان من همیشه همینکارو میکنم حتی گاهی مجبور میشم درای کابینت و کمدارو با نخ ببندم چون بعضیاشون کوچولوان هی میرن درارو وا میکنن وسایلارو میریزن بیرون  

خب دکوری هاتو‌بردار وقیم‌اومدن‌کاغذ و‌مداد رنگی بیار بشین باهاشون نقاشی کن بگو‌بچه ها من میشینم اینجا میوه میخورم شما منو‌بکشید یا بگو بیاید یه خونه بکشیم ببینیم کی سریعتر تموم میکنه وقتی پا میشن میوه بزار تو بشقاب بگو مثلا رستا دختر گلم  علی پسر خوب بیا اینجا ببینم بگو بشین اینجایدونه من بخورم یدونه تو کمکم کنید سریع تموم بشه یا کارتون بزار بشینن نگا کنن

ایشالا ک خیره

خب بچه نیه جور سرگرمشون کن پا نشن یا کم پاشن😊

تقصیر همسرمه من بهشون پی اس فایو دادم 

که بشینن بازی کنن همسرم یهو گفت بسه بیاین کشتی بگیریم 😭دلم میخواست کتکش بزنم 

مشکل از کودک درون فعاله همسرته😂😂😂

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه