2777
2789

داداشم یه شهری دانشگاه میره که هزار کیلومتر ازمون دوره🥲

الان شمال بودیم راه افتادیم بریم مشهد. چند روز دیگه ما برمیگردیم خونه و اون میره شهری که دانشجوعه😭

خیلی وابستشم خیلیییی

دلم غم گرفته🥲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سه سال وضعم همینه ناراحتمدوس دارم کنارم باشه🥲چرا عمگین چیشده؟

داداشت داره درس میخونه پیشرفت میکنه ناراحتی نداره که بعدش هم میتونی مجازی باهاش در ارتباط باشی 

من دو سال پیش پاییز با یکی. اشنا شدم امسال ندارمش

داداشت داره درس میخونه پیشرفت میکنه ناراحتی نداره که بعدش هم میتونی مجازی باهاش در ارتباط باشی من دو ...

باورت میشه اگه بگم اوایلی که رفته بود خواب میدیدم زبونم لال بشه تو غربت داره میمیره و من هیچی سمتش میدوام بهش نمیرسم؟🥲

سخته درک میکنم خودمم تجربش کردم. مخصوصا پاییز باشه دلگیر باشه و کات کرده باشی افتضاحه واقعا🥲

یاد یکی از دوستام افتادم 

می‌گفت داداشش آلمان درس میخونه خیلی دلش تنگ میشه برای برادرش اما تماس تصویری میگیرن و زیاد با هم در ارتباط هستند 

من داداشم هشت سال ازم کوچیکتره 😂😂منم خوابگاه هستم و از خانواده دورم 

فقط روزهای تعطیل برمی‌گردم خونه یادم میاد داداشم یک روز اومد خونه بهم گفت خوراکی واست چی بخرم 

هرچی خوراکی گرفت با هم خوردیم مامانم از سرکار اومد بهش گفت پس ما چی؟ برای ما هم میخریدی 

داداشم گفت شما تو خونه همیشه هستید اما رها نه 

برادر من قراره ۳۰سال تو شهری ک هزار کیلو متر بیشتر آزمون دوره خدمت کنه تازه ۱۸سالشه دیگه روند پیر شدنشو نمیبینم منم دلتنگ میشم ناراحت ولی چکار میتونم بکنم عزیز ترین کسم ولی ناچارم تحمل کنم ب ایم دوری ازش فقط همیشه دعا میکنم اون بتونه تجمل کنه دلتنگ نشه خدا پشتو پناهش باشه همین 

مال تو بار بعد ۴سال برمیگرده برادر من فقط شاید سالی ۱بار بتونه بیاد  

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 
انتقالی بگیره شهر خودتون چکاریه

انتقالی نمیدن بهش

خیلی خرکي انتخاب رشته کرد

تو دفترچه واسه دانشگاهشون نوشته بود ممنوعیت نقل و انتقال ولی توجه نکرده بود

داداشم آدم بلند پروازی بود اولویتش رو مراکز استانها زد درصورتی که میتونست تو استان خودمون یه شهر کوچیکتر درس بخونه🥲

الان اون از یه طرف دلتنگ و کلافست ماهم از یه طرف

هرچی به بابام اصرار کردم بذاره منم دانشگاهم رو بزنم اون شهر اجازه نداد 

یاد یکی از دوستام افتادم می‌گفت داداشش آلمان درس میخونه خیلی دلش تنگ میشه برای برادرش اما تماس تصویر ...

واییییییییییی بچمم بگردم😍

🧚‍♂️🧚‍♂️ مرگ بر من واجب است 

*هرسال

اسی یه شهر دیگه یعنی میتونی سالی ۲بار ببینیش

من چی بگم که داداشم داره مهاجرت میکنه و میره امارات و خدامیدونه کی ببینمش😭😭😭 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست