2777
2789
عنوان

زندگی با افراد مسن

271 بازدید | 15 پست

کیا یه سالمند کنارشون دارن؟سالمند سالمند منظورم نیستا

سنش نزدیک ۷۰هس خودش کاراشو میکنه

طبقه پایین زندگی میکنه،به تازگی عمل شده نزدیک ۲۰روزه با واکر راه میره

دیشب مهمونی داشتیم با اینکه گفتیم نیای بهتره اما گفت میام حتی اونجا پاشد رفت عکسم گرفت

الان نزدیک ساعت ۶زنگ زده که من درد دارم...خب گناه بقیه چیه

طبیعیه؟همشون اینجورین؟

خدایا کمی آرامش فقط همین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکم درکش کن ماهم پیر میشیم تنهایی سخته خودش که کاراشو می‌کنه دیگه

والا من خودمم خیلی کمک میکنم دلی ها نه اینکه مجبور باشم 

اما خب درد داشتن رو باید تحمل کرد دیگه نمیشه که  بقیه رو زا به راه کرو

خدایا کمی آرامش فقط همین
آره بیشتر اینجورین توقعاتشون زیاده مادربزرگ من هفته پیش عمل سنگ کلیه داشته من مرکز استانم دیروز اومد ...

خدا سلامتی بده بهشون

فارغ از نسبت به خاطر انسانیت باید بهشون کمک کرد

خدایا کمی آرامش فقط همین
والا من خودمم خیلی کمک میکنم دلی ها نه اینکه مجبور باشم اما خب درد داشتن رو باید تحمل کرد دیگه نمیشه ...

آخه بستگی داره بقیه کی باشن مادر خودت که بعید می‌دونم اگه مادر همسرت هست خوب به بچش باید بگه دیگه 

میگی با واکر خوب اذیت هست بنده خدا 

خونش که میگی جداست به هر حال رفتاری نکن عذاب وجدان بشی بعدا

همشون همینن اگه مادر پدر خودت هست روچشمت نگهشون دار چون زحمتت کشیدن اگه برا شوهرتون وظیفه تو نیست ...

اگه همشون همینن که هیچی

من با خودم استدلال میکردم که وقتی میبینی نمیتونی بیای خب نرو واجب که نیس

مادر همسرمه درسته بمن دینی نداره اما خب من خودمم دلی کمکش میکنم به هرحال هممون انسانیم

خب این زنگ زدن کله سحر ینی چی؟!بخدا خوابم پرید به کل

خدایا کمی آرامش فقط همین
خدا سلامتی بده بهشونفارغ از نسبت به خاطر انسانیت باید بهشون کمک کرد

آره اینکه درست ولی خب منم پیش شوهرم معذب میشم مادربزرگم بخاد یه هفته بمونه 

شوهرم چندروزه خونه نیست امشب میاد شاید بخاد رابطه داشته باشیم مادربزرگم اتاقی که حمام هست می‌خوابه چیکار کنم ؟ 

رفتم کلی برا خونه خرید کردم چون شوهرم نبود مجبور شدم از سر کوچه بخرم میوه ای که جای دیگه ۳۰ تومنه خریدم ۷۰ تومن 

اگه همشون همینن که هیچیمن با خودم استدلال میکردم که وقتی میبینی نمیتونی بیای خب نرو واجب که نیسمادر ...

چاره نیست  نیدونی اون که نمیتونه از الان خودشو  مرده. تصور کنه و از زندگی کنار بکشه  و خودشو تو اتاق حبس کنه و بشینه منتطر مرگش باشه که   اما خب  در کنار بقیه  هم راه رفتن براش سخته و ب کمک احتیاج داره  اما  خب  راستش اونا هم  یک زمانی ب خاطر بچه هاشون شب بیداری ها داشتن و زحمت کشیدن

چاره نیست نیدونی اون که نمیتونه از الان خودشو مرده. تصور کنه و از زندگی کنار بکشه و خودشو تو اتاق ...

شرایط همیشه اینجوری نیس که الان تازه عمل کرده 

آدم جوون عمل میکنه میمونه خونه جایی نمیره مگه منتظر مرگش هس؟

من خودمم بچه دارم شب بیداری دارم و هزارتا دردسر دیگه امت خب دلیل نمیشه این چیزا که به بچم زحمت اضافی بدم

خدایا کمی آرامش فقط همین
شرایط همیشه اینجوری نیس که الان تازه عمل کرده آدم جوون عمل میکنه میمونه خونه جایی نمیره مگه منتظر مر ...

درسته باید خودش مراعات خودشو میکرد تا دردسر درست نکنه 

اینو همسرتون باید بهش میگفت الانم تو اصلا کاریت نباشه بگیر بخاب بهترین عکس العملت این میتونه باشه که طبق برنامه خودت عمل کنی من باشم خودمو میزنم ب خاب درم میبندم ک صداش نیاد

درسته باید خودش مراعات خودشو میکرد تا دردسر درست نکنه اینو همسرتون باید بهش میگفت الانم تو اصلا ...

بنده خدا تو خونشه 

صدای تلفن بیدارم کرد فقط

خدایا کمی آرامش فقط همین