2777
2789
عنوان

معده درد

284 بازدید | 38 پست

دوستان من دو هفته پیش معده درد داشتم و انگاره یه گره وسط سینمه پریود شدم خوب شدم اوکی بودم الان که پریودم تموم شد روز هشتم دوباره شروع شده سر معده درد میکنه و گره وسط سینم الا موقع خواب انگار شکمم بزرگ شده اذیت میکنه انگار اضافیه

تغییر وزنی و شکم و اینا هم ندارم کلا 41 کیلو هستم و حتی نبض توی شکمم حس میشه

بروید متخصص  معاینه باید بشید.

روزهاست چشمِ امیدم به لطفِ اجابتِ توست💔 ، ناامید نخواهم شد ، تا در بگشایی ...ای مهربان.💕برای پرواز در ارتفاع بالا ...بالهای قوی لازم داشتم ،رنج هایم را نگریستم به شادی هایم فکر کردم..به عبور و مرور  آدمها در زندگیم ... و آنگاه بود که دریافتم به هیچ کس جز خدا اعتماد نباید کرد. سراسیمه به سمتی بازگشتم که نشانی او بود...پذیرفت مرا دست بلاکیف مهربان ش را حس کردم ، و حالا نیک میدانم برای پرواز بایدکه ،بالهایم را تمرین میداد .هیچ چیز در زندگی اتفاقی نیست. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یه مدت حس میکردم سنگ تو معدمه حتی جلوی نفس کشیدنمم انگار میگرفتاز اعصاب و استرس بودگره رو نمیدونم

بله دقیقا منم همین مشکل دارم انگار یه چیزی گیر کرده نمیتونم نفس بکشم 

استرس دارم با اینکه پریود میشم کامل پنج روز کامل خونریزی و روز شیشم و هفتم لکه بینی دارم حتی تست هم منفی ولی ترس و توهم بارداری دارم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😭

🤦🏻‍♀️دقیقا همین حالت دارم انگار یه چیزی سر معدم گیر کرده نفس نمیتونم بکشمبله استرس دارم با اینکه ع ...

همونه یه مدت یکی برام مزاحمت ایجاد میکرد و میخواست سر به سرم بذاره من اون دوران دچار این حالت شده بودم

بعدشم دوران کرونا باز این حال بهم دست داد

انگار تو معدم سنگ بود و از سنگینیش درد و سوزش داشتم و نمیتونستم نفس بکشم انگار بختک افتاده بود روم

زمان بهت ثابت میکنه که کی  "لیاقت" خوبیاتو داره
همونه یه مدت یکی برام مزاحمت ایجاد میکرد و میخواست سر به سرم بذاره من اون دوران دچار این حالت شده بو ...

من نمیدونم چرا آخه استرس دارم توهم بارداری نمیدونم چرا دارم 

پریود هم میشم خونریزی کامل پنج روز ولی ترس و توهم و استرس زیاد از بارداری

من نمیدونم چرا آخه استرس دارم توهم بارداری نمیدونم چرا دارم پریود هم میشم خونریزی کامل پنج روز ولی ت ...

دختر بیخیال شو پریود منم ماه پیش پنج روزه بود

توهم بارداری خیلی بده یکی از دوستام مدام توهم بارداری میزنه به هممون استرس میده و خودشم همش وحشت زدست

سر همینم پریودش عقب جلو میشه و عادی نیست

دختر بیخیال شو پریود منم ماه پیش پنج روزه بودتوهم بارداری خیلی بده یکی از دوستام مدام توهم بارداری م ...

من پریودم اوکیه 26 تا 30 روزه پریود میشم 5روز کامل خون ریزی داریم و روز 6 لکه بینی دارم یعنی اوکیه همه چی ولی توهم مضخرفش دنبالمه😭🤦🏻‍♀️

من پریودم اوکیه 26 تا 30 روزه پریود میشم 5روز کامل خون ریزی داریم و روز 6 لکه بینی دارم یعنی اوکیه ه ...

متاهلی یا نامزد؟

اخه اصلا ترس نداره که برو ای یو دی بذار

متاهلی یا نامزد؟اخه اصلا ترس نداره که برو ای یو دی بذار

نامزد بودم حین کارا عقد خیانت میکنه منم همه چی تموم میکنم و آخرین رابطه ای باهاش داشتم محافظت شده نبود و حتی از مقعد بودددد که لک لک هم از اونجا باردار نمیشه من توهم بارداری دارم 

نامزد بودم حین کارا عقد خیانت میکنه منم همه چی تموم میکنم و آخرین رابطه ای باهاش داشتم محافظت شده نب ...

واااااای😂

من فکر کردم چیکار کردی نترس بابا باردار نیستی

نامزد بودم حین کارا عقد خیانت میکنه منم همه چی تموم میکنم و آخرین رابطه ای باهاش داشتم محافظت شده نب ...

حالا جدای همه چیز این که گذشت ولی خواهشا برای بدنت ارزش قائل باش و دیگه تن به رابطه مقعدی نده واقعا خطرناک و پر از ضرره

حالا جدای همه چیز این که گذشت ولی خواهشا برای بدنت ارزش قائل باش و دیگه تن به رابطه مقعدی نده واقعا ...

😢مجبورم کرد حالم از خودم بهم میخوره از اون روز جوری بود که حس تجاوز داشتم الان هم ترس و توهمش باهامه

😢مجبورم کرد حالم از خودم بهم میخوره از اون روز جوری بود که حس تجاوز داشتم الان هم ترس و توهمش باهام ...

نترس خواستی درخواست بفرست فردا باهم حرف بزنیم شاید حالت بهتر شه