2777
2789
عنوان

فاتحه برای صاحب اکانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای من چقد غم انگیز آخه چرا اینکارو با خودش کردهروحش شاد باشه انشاالله خدا هم از گناه خودکشیش بگذ ...

متاسفانه باید بگم حق داشت ، عذابی که کشید...

هیچکس رو تو دنیا نداشت بعد همسرش

ممنونم از دعای خیر شما

ممنون از دعای خیر شما

امسال تازه وارد دانشگاه شده بودن

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

واقعا دلم گرفت 

رفتم وند تا از تاپیکاش خوندم 

همونجا ک از عشق نامزدش رفتارای حمایت گر اون آقا و خوبیاش گفته بود 

چه مرد خوبی بوده براش 

خداروشکر عشق تجربه کرده 

عروسی هم کرده بودن؟ 

و آخرش همون تاپیک ک انگار بعد مرگ اون بوده رو دیدم 

امیدوارم خودکشی نکرده باشه و این خودش باشه ک این تاپیک زده نه دوستش 

واقعا متاسفم 

چقدر زندگی ناپایدار و چقدر غیر قابل پیش بینی عه 

هیچی ارزش دوری و جدایی نداره هیچی فقط محبت و عشق میمونه 

چقدر دلم گرفت اون شات چت رو دیدم ک نوشته بود دل من آشیانه تو 💔💔 

براش صلوات فرستادم 

اون دنیا کنار هم در آرامش باشن 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
خیر فکر میکنم ترم ۵یا ۶ دانشگاه بودن

خدارحمتش کنه

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

متاسفانه باید بگم حق داشت ، عذابی که کشید...هیچکس رو تو دنیا نداشت بعد همسرشممنونم از دعای خیر شما

تاپیکاشو خوندم خیلی غم انگیز بود

پدرشون متوجه فوت دخترش شده؟برگشته ایران؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
واقعا دلم گرفت رفتم وند تا از تاپیکاش خوندم همونجا ک از عشق نامزدش رفتارای حمایت گر اون آقا و خوبیاش ...

سپاسگزارم از همدردی و دعای خیر شما 

من دوست صمیمش نبودم اما ظاهرا تنها دوستش بودم 

از دیشب خودم دارم دونه دونه تاپیک هاش رو برای اولین بار میخونم و وحشتناک حالم بده

براش طلب امرزش کنید 

سپاسگزارم از همدردی و دعای خیر شما من دوست صمیمش نبودم اما ظاهرا تنها دوستش بودم از دیشب خودم دارم د ...

کی فوت شده 

فقط خوشحالم ک این مزه عشق رو چشید تو زندگی 

فقط همین 

چه مردی بوده براش ، چقدر حامی چقدر عاشق 

خودکشی بدترین گناهه خدایا خودت ببخشش 

یاد شب فوت دختر عموم افتادم ک رفتم دونه دونه پستاش خوندم 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
کی فوت شده فقط خوشحالم ک این مزه عشق رو چشید تو زندگی فقط همین چه مردی بوده براش ، چقدر حامی چقدر عا ...

۳۱ مرداد ماه 

فکر میکنم کمتر از دوماه از فوت همسرش گذشته بوده 

من در جریان هیچیش نبودم تقریبا و این اخریا فقط میدونستم که پدرش از خونه بیرونش کرد و خونه اون اقا میموند تا اینکه با اجازه دادگاه عقد کردن و دوماه بعدش اقا تصادف کرد و فوت کرد

اما اینجا رو که میخونم متوجه شدم که چقدر ارتباطشون پیچیده بوده و پدرش حتما به خاطر سن بالای اقا و طلاقش تینارو طرد کرده بوده

و ظاهرا دلیل دیگه ش هم این بوده که تینا نخواسته باهاش از ایران بره، اینجا هم تاپیک زده بوده دربارش

چقدر اذیت شده ..‌

فقط برای مراسم دفنش اومد و فرداش برگشت

ایکاش آخر این قصه اینطور تموم نمیشد ایکاش الان دوستت تاپیک میزد ودر مورد زندگی عاشقانه اش باهمسرش مینوشت

تو یکی از تاپیکاش نوشته ک همسرش زمان دوستی بهش گفته ک من با عشق تو به همه چیز رسیدم وهمین الانم بمیرم هیچ حسرتی توی دلم نیست.

روح هر دوشاد خیلی غم انگیز بود

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
۳۱ مرداد ماه فکر میکنم کمتر از دوماه از فوت همسرش گذشته بوده من در جریان هیچیش نبودم تقریبا و این اخ ...

نفهمیدم واقعا چرا پدرش اینکار کرده 

تو تاپیک های اولش گفته پدرش پی عیاشی بوده و گفتن ک اون آقا هم پولدار بوده ک اوکی شدن تینا هم گفته ما هم در سطح اوناییم بابام کارخونه داره 

چرا پدرش بعد فوت مادرش آنقدر اذیتش کرده 

الان می‌تونه خودشو ببخشه واقعا 

من خیلی متاسف شدم خدا ببخشه تینا رو بخاطر خودکشی 

مرد خوبی بوده انگار خدا فرستاده بوده براش 

نباید جون خودشو حروم میکرد