2777
2789
عنوان

ای وای بیایید 🤫 🥺💔

90 بازدید | 8 پست

دختر خالم بهم پیام داده :   

احساس میکنم خیلی چاغم کمکم کن..! 

قدش دقیق نمیدونم ولی 176 و وزنم 96 هستش.. حدودا 23 سالشه 

همسایه ایم 

سالن ورزشی نسبت به خونمون دورهچیکار کنه.. چی بهش بگم؟ 

یه مدت اکانت دست دخترم بود.. الان خودمم💔🤚دکترای جامعه شناسی که نتونست جامعه رو بشناسه 😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا سالن ورزشی راه بره و بره ثبت نام کنه

حاضر نیست دو قدم راه بره چجور میخواد لاغر شه

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

چی هست؟

از هشت شب تا ۱۲ بعد از ظهر نباید چیزی بخوری یه چیزی تو مایه های روزه داری با این تفاوت تو این رژیم بیشتر ساعتشو خوابی و چایی بدون قند قهوه و آب نوشیدنی های بدون کالری میتونی بخوری بهتره کلا قندو حذف کنی میبینی ک کلا پف بدنت میخوابه غذاتو کم کن سعی کن توی غذاهات بیشتر از یک قاشق روغن استفاده نکنی ب اندازه هر ده کیلو از وزنت میتونی یک قاشق برنج بخوری ینی اگ ۹۰ کیلو هستی ۹ قاشق مجازی فقط

روزای خوب منتظرن...🧚🏻‍♀️✨

از هشت شب تا ۱۲ بعد از ظهر نباید چیزی بخوری یه چیزی تو مایه های روزه داری با این تفاوت تو این رژیم ب ...

خاک تو سر من😐😐😐

اونوقت من میخوام چاق شم دارم دقیقا این کارارو میکنم

شب یکم شام میخورم ساعت ۷ ۸ بعد هیچی نمیخورم تا فردا ۳ ظهر شاید یه لیوان چایی فقط ناهارمم که همش ۳ و ۴ میخورم

یعنی خاک بر سر من بعد هی میگم من چرا دارم لاغر میشم

خاک بر سر من 😐

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

خاک تو سر من😐😐😐اونوقت من میخوام چاق شم دارم دقیقا این کارارو میکنمشب یکم شام میخورم ساعت ۷ ۸ بعد ...

ای وای😅😆بیشتر تحقیق کن گلم مواظب سلامتیت باش اگ میخوای چاق شی کربوهیدارت و پروتئین بیشتر استفاده کن امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم🫂

روزای خوب منتظرن...🧚🏻‍♀️✨

ای وای😅😆بیشتر تحقیق کن گلم مواظب سلامتیت باش اگ میخوای چاق شی کربوهیدارت و پروتئین بیشتر استفاده ک ...

بله مرسی😍

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما