سلام من پیش ایشون عمل کردم کارشون افتضاحه داغون کرده دماغ منو خراب کرده گول پیجشو نخورین از کسایی که خوب عمل کردن فیلم میگیرن من که از کارشون راضی نیستم خدا ازش نگذره من الان چند ماه میرم پیشش میگه مال ورمه وخوب میشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا لعنتش کنه به قرآن خدا قسم شش ماهه از عملم گذشته و 6 ماهه کارم گریه کردنه بعد عمل روزهای اول انتظار باز کردن چسب بینیمو داشتم ولی بعد از 8 روز که رفتم باز ککردم تا حالا روز خوش نداشتم دماغمو زیادی تراشیده و الان ازش شکایت کردم و حتی کارشناس آی تی هم تایید کرده که نظرات پیج اینستاش دروغین و فیکه و الان زیر بار هم نمیره و گفت برو شکایت کن بینیم خیلی گوشتی هم نبود
سلام من پیش ایشون عمل کردم کارشون افتضاحه داغون کرده دماغ منو خراب کرده گول پیجشو نخورین از کسایی که ...
منم پیشش عمل کردم الان ۱۰ ماهه ولی راضی نیستم دو سه ماه اول خوب بود ولی الان خیلی بزرگ شده نوکش گرد و پهن از نیم رخ هم کشیده شده بینیم اصلا راضی نیستم توروخدا پیش اون عمل نکنید راستی بینی من گوشتی بود الان امیدوارم ورم باشه و بهتر بشه