2777
2789
عنوان

عکس رنگی

207 بازدید | 14 پست

دوستای عزیزم کسایی که سنندجن ایا اطلاع دارید کدوم مرکز یا کلینیک عکس رنگی بابیحسی یا بیهوشی انجام میده...؟ اگر زنجان یا تبریز هم هست بهم معرفی کنید.. نمیخام دردشو تحمل کنم نمیتونم... دتبال بیهوشی وبی حسی هستم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من انجام دادم ولی بدون بیهوشی قابل تحمله دردش کاملا مثل پریودی

ممنونم نظرتو گفتی اره میگن دردش قابل تحمله ولی ترجیحا دنبال بیهوشی و... ام نباشه دور برم مجبورم همون بدون بیهوشیو برم.. 🥺

سلام عزیزم ببخشید اینجا پیام میدم.من یه پسر۲سال ونیمه دارم که دقیقا۲سال ونیمه خواب ندارم.رفلاکس آلرژیک داره .یه تست خون داد حساسیت غذایی گفت به شیرگاو حساسیت داره ولی با اینکه مطلقا نمیخوره هنوزم خوب نشده. آلرژیم داره کلا ولی دکار آلرژی خوب نمییشناسم ببرم شما چکارکردی خواب بچتون خوب شد؟ ممنون میشم راهنماییم کنید هیچ کس مثل شما درکم نمیکنه

مولانا شمس را گفت:پس زخم هامان چه؟  و شمس پاسخ داد: نور از محل آنهاست که وارد میشود...
ممنونم نظرتو گفتی اره میگن دردش قابل تحمله ولی ترجیحا دنبال بیهوشی و... ام نباشه دور برم مجبورم همون ...

سلام عزیزم ببخشید اینجا پیام میدم.من یه پسر۲سال ونیمه دارم که دقیقا۲سال ونیمه خواب ندارم.رفلاکس آلرژیک داره .یه تست خون داد حساسیت غذایی گفت به شیرگاو حساسیت داره ولی با اینکه مطلقا نمیخوره هنوزم خوب نشده. آلرژیم داره کلا ولی دکار آلرژی خوب نمییشناسم ببرم شما چکارکردی خواب بچتون خوب شد؟ ممنون میشم راهنماییم کنید هیچ کس مثل شما درکم نمیکنه

مولانا شمس را گفت:پس زخم هامان چه؟  و شمس پاسخ داد: نور از محل آنهاست که وارد میشود...
بستگى به درد پريودت داره ببين نميتونى تحمل كنى بروبيهوشى حتما من پريودهام خيلى دردناك رفتم بيهوشى

میدونی بجز تهران کدوم شهرها دارند مثلا زنجان یاارومیه وتبریز دهرند این سه شهر؟ 

سلام عزیزم ببخشید اینجا پیام میدم.من یه پسر۲سال ونیمه دارم که دقیقا۲سال ونیمه خواب ندارم.رفلاکس آلرژ ...

عزیزم حتما ببر دکتر متخصص الرژی رودستش چندین مواد امتحان میکنن ومیگن چی ها دقیق نباید بهش بدی اگر به گندم حساسیت داشت  تا 6 ماه ب هیچ عنوان هرچیزی که گلوتن توش هست نده این گلوتن گوازشسو بهم میریزه بیشتر اینترنت سرچ کن گلوتن تو چه موادیه میدونی چی میگم انشالله زود خوب بشه