2777
2789
عنوان

خوابشو دیدم

51 بازدید | 9 پست

خیلی حس عجیبی بود

فهمیدم بهم خیانت میکنه بلاکش کردم

اونم نیومد از راه های دیگه واسم توضیح بده یا بخواد منو باز بیاره تو رابطه :) الان یک هفته شده

خوابیدم خوابشو دیدم باهاش رفتم شمال داره برف میاد

بغلش کردم، بیدار شدم زدم زیر گریه ینی انقدر بی ارزش بودم واسش حتی نخواست توضیح بده،دلم رو الکی دادم بهش  انگار مهره مار داشت 

خیلی دلم‌گرفته بود گفتم بیام اینجا شاید یکم دلم باز شد

اون میخواست شعر بنویسه ، ولی خودش یه شعر بود...

🙄

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یسری انرژی خوارای کوتوله هستن که وقتی فرد میخوابه تو گوش چپش ورد هایی رو میخونن صبح که طرف پا میشه دلتنگه خواب عش ده سال پیششو میبینه و کاری میکنه بهش برگرده

داخل بالشتتون یا حرز امام علی علیه السلام بذارید یا حرز همراه خودتون باشه موقع خواب و درنیارید یا داخل بالشتتون سنگ زاج که از عطاری میتونید بگیرید بذارین و سمت گوش چپتون قران بذارین و بخوابید

الخق هر بلایی سر دخترا بیاد حقشونهطرف خیانت کرده ایشون داره خوابشو میبینهآی خالش قربونش بشه

خب دیگه عزیزم همینه

طول میکشه تا بتونی از احساست دست بکشی

شما نمیتونی مرهم باشی لطفا زخم هم نباش

امان از زبون تند و تیز 

یسری انرژی خوارای کوتوله هستن که وقتی فرد میخوابه تو گوش چپش ورد هایی رو میخونن صبح که طرف پا میشه د ...

وا ینی خودش از عمد این کارا رو میکنه ک من بی تابش باشم؟

خیلی مغرورم برنگشتم ک

وا ینی خودش از عمد این کارا رو میکنه ک من بی تابش باشم؟خیلی مغرورم برنگشتم ک

اصلا ربطی به اون شخص نداره یسری موجود هستن که اینکارارو میکنن یسری کوتوله هستن که بر اساس اخلاقیات نزدیک بعضی از اشخاص میشن

اصلا ربطی به اون شخص نداره یسری موجود هستن که اینکارارو میکنن یسری کوتوله هستن که بر اساس اخلاقیات ن ...

حالا نمیشه این کوتوله ها واسه من اینکارو کنن برن تو گوش عشقم ورد بخونن اون خوابمو ببینه؟😂

حالا نمیشه این کوتوله ها واسه من اینکارو کنن برن تو گوش عشقم ورد بخونن اون خوابمو ببینه؟😂

این کوتوله ها معمولاً به افرادی میچسبن که ببخشید اینطوری میگم یسری اخلاقای زشت دارن مثلا شهوت خودشونو نمیتونن کنترل کنن خودارضایی میکنن این کوتوله به فرد میچسبه از انرژی اون کارش استفاده میکنه و خیلی خیلی جاها و خیلی از افراد این کوتوله ها چسبیده بهشون