2777
2789
بله

چطور شد؟ من ترم قبلی نرفتم انتخاب واحد بنا ب شرایطی اصلا نتونستم حتی برم ب دانشگاه بگم ک انتخاب نکردم و این ترم نمیام،حالا فردا میخوام برم هم بگم هم انتخاب واحد کنم،بنظرتون مرخصی رد میکنن؟یا برم چی بگم؟دانشگاهمم آزاده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۳ ترم مرخصی بدون احتساب سنوات داشتم و در هر سه ترم قبل از تمام شدن ترم مدارک پزشکی را با درخواست مرخصی تحصیلی ارائه دادم توی کمیسیون موارد خاص مطرح شد و پذیرفته شد. اینکه الان انتخاب واحد ترم جدیده نمی دونم باهاتون همکاری می کنند برای حذف ترم یا مرخصی ترم قبل

دختری دارم از جنس باران، به لطافت ابریشم، به مهربانی آفتاب، به سر زندگی نسیم، به طراوت شبنم ..              [اگر یکبار توانستم باز هم می توانم]

دانشگاه آزاد کمی راحت تر برخورد می کنند احتمالا شهریه ثابت ترم قبل رو ازتون بگیرند و ازتون بخوان یه درخواست ارائه بدید

دختری دارم از جنس باران، به لطافت ابریشم، به مهربانی آفتاب، به سر زندگی نسیم، به طراوت شبنم ..              [اگر یکبار توانستم باز هم می توانم]

الان که می رید ثبت نام کنید بسته به اینکه کدام واحد دانشگاه ازاد هستید یه شهریه ثابت دارید یه شهریه برای واحد نظری یه شهریه برای واحد‌های عملی که وقتی انتخاب می کنید مجموع اینا شهریه ثابت+ تعداد واحد عملی + نظری میشه شهریه ترم تون

از واحد مالی دانشگاه تون یا از همکلاسی هاتون باید بپرسید هزینه شهریه ثابت رو

این جدول شهریه ای طی چند روز گذشته توی چند نا سایت دیدم از صحت و سقم ش خبر ندارم