2777
2789

سلام مشکلی دارم ک فقط معجزه میتونه درستش کنه توروخدا هرکدومتون معجزه دیدین بیاین حرف بزنیم دلم قرص بشه

من ی حاجتی داشتم که برآورده شدنش برام محال بود از نظر خودم. ولی اونقدر خدا قشنگ بررام چیده که . 

خیلی دعا و نذر میکردم و میگفتم اگه میشه لطفا صلاحمو در این حاجت بذار. خدا هم مثل همیشه مهربون بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من

سر زایمانم احتمال اینکه پسرم زنده بمونه خییلی خییلی کم بود. خدا خواستو ائمه ام پیش خدا پادرمیونی کردن و پسرم صحیح و سالم ترخیص شد

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

منم. دنبال معجزه هستم وامید دارم  دلم قرصه ب خدا

خیلی بریدم تو بدترین حال بودم ولی یهو با خدا میخرفم میگم خدا یا شکرت تورو دارم و میدونم اگ بخوای هرکاری میتونی بکنی ...آن شاالله خدا حاجت همه رو ک ب صلاحشونوهسن رو بده

توروخدا منو دعا کن زندگیم به ی تار مو وصله

به مو میرسه ولی پاره نمیشه گلم 

حتما ، به روی چشم

اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️ 

بله من 

امام علی ع میگه امری وه به ان امید نداری بیشتردل ببند تا چیزی که به ان امیدواری

فقط انرژی مثبت باش همین حتی به دروغ

یه بزرگ روانشناسی الان اسمش یادم نیست میگه من حاضرم یه احمق مثبت اندیش باشم تا یه عاقل منفی نگر