2777
2789

تمام مدتی ک مربی پیش دبستانی داشت حرف میزد که ما اینو یاد میدیم اونو یاد میدیم و  میگیم بچه بره به مامانش بگه امروز اینو یادگرفتم بیا به تو هم یاد بدم ،یا تو هرجملش ده تاش مامان بود، من داشتم توی دلم زاااار میزدم ک خدا یعنی دخترکوچولوی ما هرروز روزی چندبار باید کلمه مامان بشنوه و تو چشاش اشک جمع شه و بگه من مامان ندارم!!! 

وقتی کتاب داستان مامان دلم برات تنگ شده رو ازمون میخواد براش بخونیم چشمای نازش پر از اشک میشه... الهی عمه برات بمیره اشکاتو نبینه،کاش عمه مرده بود و تو از الان این درد رو توی دلت نداشتی....

کاش میشد کاری کنم که شاد بشی دوباره بخندی .

لطفا برای شادی روح زنداداشم صلوات بفرستید،عاشق دختراش بود.

هرشب از فشار غم تاپیک میزنم اگه حالتون بد میشه حلال کنید 

خدا عمه مهربونشو براش حفظ کنه،من گاهی فک میکنم اگه برم یچه هام هیچکسو ندارن نه خاله ای نه مامان بزرگی ،نه عمه ای

حتما معلمش روی این مسئله دقت میکنه

خدا رحمت کنه زندا اشتونو و صبر به دل دخترای گلش

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلم براش آتیش گرفت 

خدا مادرشو رحمت کنه 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
خیییلی سخته اینا هنوز کوچیکن فردا بزرگتر بشن ما چی کنیم اخه ...

مراقب شون باشین تا جای خالی مادرشونو احساس نکنن 

خواهر شوهرم با اینکه بدون مادر بزرگ شده اینقدر دختر خوب و خانومیه چون پدرش خیلی حواسش بهش بوده و هواشو داشته و ازدواج هم نکرده پدرش 

مراقب شون باشین تا جای خالی مادرشونو احساس نکنن خواهر شوهرم با اینکه بدون مادر بزرگ شده اینقدر دختر ...

برادر منم ازدواج نمیکنه هرگز.ما هم هوای بچه هارو داریم هممون.ولی خب مادر ی چیز دیگست

بهتون تسلیت میگم عزیزم 

دقیقا مثل شما یه فامیل نزدیک داریم عروسش اینطوری شدودخترداشت چقدردلمون سوخت ولی پسرشون که زنش روازدست داده بود خیلی محکم وقوی هوای دخترشو داشت باهم به روانشناسی میرفتن باهم زندگی میکردن الان که دوسالی هست ازاون ماجرامیگذره دختر فعلا پیش مادربزرگش هست تا ککیس متناسب برای ازدواج ببینن 

عزیزم موقع غم عزاداری کردین الان دیگه پاشید به زندگی برگردین اکثرخوابهایی که می‌بینید مال پریشانی خودصاحب خواب هست مادری که الان درآغوش خداست چرابایدانقدرنگران باشه بلکه اون به خدا ایمان داره 

الان توکل به خداکنید ونمازوقرآن بخونید ومطمئن باشیدخداوند به بنده هاش ازهمه مهربونتر ه 

ماموریت زنداداش شما تواین دنیا تموم شده وباید به جایگاه اصلیش بازمی‌گشت 

لطفا دیگه قوی باشید واگه به فکرداداش وبچههاش هستید غصه هاتون رو مخفی کنید وااونها رو شادکنید که این ککارباعث رضایت خدامیشه 

ازخداصبروطاقت ونیروی مضاعف وهمچنین خوشبختی برادرتان وبچههاش روخواستارم

بهتون تسلیت میگم عزیزم دقیقا مثل شما یه فامیل نزدیک داریم عروسش اینطوری شدودخترداشت چقدردلمون سوخت و ...

سلام عزیزم ممنونم از محبتت ان شاالله که کنار عزیزاتون همیشه شاد باشید.

والا برادرم خیلی ضعیفه یعنی ما کلا آدمای احساسی و ضعیفی هستیم،زندگی برادرم رو اون مرحوم میچرخوند الان هم برادرم گاهی عصبی گاهی آروم ولی باکسی حرف نمیزنه و توخودشه.دررابطه با مشاورم خب بچه ها زیرنظر مشاورن هرهفته میرن همراه با خواهرم.ازدواج هم که برادرم هرگز اینکارو نمیکنه خصوصا که اون مرحوم در زمان حیاتش همیشه میگفته اگه من مردم بچه هارو بده مادرم بزرگ کنه بعد خودت ازدواج کن.

الهی بمیرم براش بااین سرنوشتش..‌

سلام عزیزم ممنونم از محبتت ان شاالله که کنار عزیزاتون همیشه شاد باشید.والا برادرم خیلی ضعیفه یعنی ما ...

خداحفظتون کنه شماوخانوادتون لایق بهترینهاهستید اینکه احساسی هستید چون بسیارمهربانید ولی ضعیف بودن راقبول ندارم پاشید باتوسل وتوکل زندگی درجریان هست مطمئنم بهترینها درانتظارتونه انشاءالله 

خدا عمه مهربونشو براش حفظ کنه،من گاهی فک میکنم اگه برم یچه هام هیچکسو ندارن نه خاله ای نه مامان بزرگ ...

خداشمارو برای بچه هاتون حفظ کنه...

هیچ رنجی تو دنیا بالاتراز دیدن دختر کوچولویی ک گریه میکنه و بهونه مادرش  میگیره نیست، وقتی میگه من مامانمو میخوام بریم از زیرخاک بیاریمش بیرون اون لحظه دنیا از حرکت می ایسته