2777
2789
عنوان

خانمهای بارداری که بتامتازون تزریق کردن بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 6409 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به همسرم گفتما سه تا رو با یه سرنگ بزن. گوش نکرد. بعدم بین اولی و دوتای بعدی چند ساعت فاصله افتاد اش ...

نمیدونم فکر نمیکنم اشکالی داشته باشه که جدا جدا زده. هر دکتری یه جور دستور میده واسه زدن آمپولا. ان شاالله که خوبه و مشکلی نیست.

برای من فکر کنم دز آمپولم مؤثر بود در کاهش انقباضاتم. تو هم یک هفته صبر کن اگه دیدی بهتر نشدی به دکتر بگو شاید فاصله بین آمپولا رو کم کنه برات و مثلا بکنه هفته ای یک بار. چون حداکثر زمان مؤثر آمپول پرولوتون شنیدم 2 هفته هست. اکثراً هفته ای یه دونه میزنن. من 10 روز یک بار میزنم.

در مورد مضرات این آمپول هنوز تحقیقی صورت نگرفته توی بروشورش نوشته. شاید دکترت داره از این جهت هم مراعات میکنه که تا ضرورت نداره زیادش نکنه.

ان شاالله که چیزی نیست عزیزم و به خوبی و خوشی 9 ماهو تموم میکنی.
من دکترم فکر میکرد تا هفته 28 بیشتر دووم نمیارم. ولی خدا خواست و الان 30 هفته تمامم.

البته استراحت مطلقم و فقط دستشویی فرنگی میرم.
منم شهر غریبم ولی مامانم الان 2 ماه هست که اومدن و کارامو میکنن بنده خدا. اگه مامانت یا خواهرت میتونن 1 ماه بیان پیشت خیلی خوب میشه
یا حداقل این مدت غذای ساده مثل آبگوشت و سوپ و از این چیزا که وقت نمیگیره درست کن ظرف شستن هم بسپر به شوهرت.

دختر عمه ی من توی شهر غریب دست تنها با 2 تا بچه یکی 7 ساله و یکی 2 ساله از ماه چهارم تا آخر استراحت مطلق بود. شوهرش خیلی کمک کرد بچه هاشم خیلی رعایت کردن. 37 هفته تمام زایمان کرد.

به شما هم گفته استراحت کن؟ 

من سرکلاژیم

چند هفته پیش انقباض داشتم ک بیمارستان بستری شدم گاهی هم لک بینی دارم

بله گفته استراحت داشته باش ولی آخه من دو تا وروجک دارم این سومیه خیلی سخته واقعا 

نمیدونم فکر نمیکنم اشکالی داشته باشه که جدا جدا زده. هر دکتری یه جور دستور میده واسه زدن آمپولا. ان ...

منم الان ۳۰ هفته و پنج روزمه . وقتی دراز میکشم خوبم فقط بلند میشم به پایین شکمم و مثانه فشتر میاد . 

مامانم نمیتونه بیاد پیشم بابام و خواهرام هستن از پس خودشون برنمیان. من بیچاره ام.

البته همسرم میگه تکون نخور بلند نشو ولی تو روز که نیستش به پسرم باید خب غذا بدم دستشویی ببرم. خیلی سخته 

عزیزم خدا کمکت کنه ان شاالله مشکل خاصی نیست. وقتی شوهرت میادو استراحت کن دیگه چیزی نمونده. دکتر من بهم گفت روزی تا 3-4 تا انقباض نامنظم اشکال نداره. این دردها میگن ماه آخر باید شروع بشه ولی بعضیا هم دیدم که مثل تو از دو ماه قبل شروع شده ولی به موقع زایمان کردن.
من از هفته 23 اینا انقباض دردناک داشتم که خیلی زود بود.
آب زیاد بخور توکل به خدا ان شاالله 9 ماهو تموم میکنی.