2777
2789

سلام دوستای گلم. من هفته ۳۱ هستم. از روز شنبه شکمم درد گرفت و بچه خودشو سفت میکرد تو شکمم رفتم پیش دکترم گفت نی نی ممکنه زود بیاد😭

بهم آمپول بتامتازون داده ۶ تا. گفت ۳تا امشب بزن و ۳ تا هفته بعد.

سوالم اینه اول اینکه ۳ تا باید با هم تزریق بشه؟ 

و اینکه وقتی سرچ کردم میگن باید به فاصله ۲۴ ساعت ۳ تای بعدی تزریق بشه ولی دکترم گفته ۳ تا هفته بعد چیکار باید بکنم هفته بعد بزنم تاثیری داره؟

لطفا هر کس تجربه ای داره بهم بگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون که اومدی عزیزم. آخه تو نت همش نوشته به فاصله ۲۴ ساعت. شما تزریق کردید تو حرکات جنین تاثیر داشت ...

یه بارش کم شد 

کلا نی نی من حرکتاش خیلی نبود یه روز زیاد حرکت میکرد یه روز خیلی کم 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

نی نیمم اول هفته 37دنیا اومد کامل بود دستگاه نرفت 

برای شما هفته ۳۵ بوده . ولی من خیلی نگرانم ۳۱ هفته ام هنوز. گفته استراحت داشته باش. آخه چطوری؟ هیچ کسم ندارم بیاد پیشم

ممنون که اومدی عزیزم. آخه تو نت همش نوشته به فاصله ۲۴ ساعت. شما تزریق کردید تو حرکات جنین تاثیر داشت ...

اره اتفاقا داروخونه بدون اینکه نسخه رو بخونه گفت سه تا را امشب بزن سه تا را فردا 

بعد که نسخه رو خوند گفت نه 

نوشته هر چار روز یکی 

برای شما هفته ۳۵ بوده . ولی من خیلی نگرانم ۳۱ هفته ام هنوز. گفته استراحت داشته باش. آخه چطوری؟ هیچ ک ...

من 32 هفته استراحت مطلق بودم سخت بود ولی گذشت

یه بارش کم شد  کلا نی نی من حرکتاش خیلی نبود یه روز زیاد حرکت میکرد یه روز خیلی کم

حرکات نی نی من زیاده. دکتر میگه رحمت کوچیکه اینم میخواد بیاد بیرون. آمپول پرولوتن هم داده برای باز شدن رحم 

حرکات نی نی من زیاده. دکتر میگه رحمت کوچیکه اینم میخواد بیاد بیرون. آمپول پرولوتن هم داده برای باز ش ...

اونو منم میزدم

تا هفته اخر 

بعد از این همه وقت جای امپولام درد گرفته