اره من همیشه سشوار میکشم چون نکشیدن سشوار هم مضره موها تو اون حالت خیسی میشکنه و خراب میشه .
قبل از سشوار روتین موها رو انجام بدید و اسپری ضد حرارت بزنید که به موها آسیب نرسه . سشوار رو از دور بگیرید رو موها که باد مستقیم نخوره بهش نسوزه. بعد از سشوار شونه کن چون وقتی موهات خیسه نباید شونه بشه میریزه
سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑
دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔
فقط چندبار برای عروسی رفتم ارایشگاه اونجا سشوار کشیدم
اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍 ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍
از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂 ایران من ای جان من ای باور و ایمان من آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن اینک زمان زندگی ایست