2777
2789
عنوان

شما همیشه بعد حموم سشوار میکشین

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من همیشه سشوار میکشم چون نکشیدن سشوار هم مضره موها تو اون حالت خیسی میشکنه و خراب میشه .

قبل از سشوار روتین موها رو انجام بدید و اسپری ضد حرارت بزنید که به موها آسیب نرسه . سشوار رو از دور بگیرید رو موها که باد مستقیم نخوره بهش نسوزه. بعد از سشوار شونه کن چون وقتی موهات خیسه نباید شونه بشه میریزه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

فقط امضات عالیه 👌 پرنسسعلی 🤣

قابل نداره فدات 🤣🤣

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

تا حالا تو عمرم بعد حموم سشوار نکشیدم 

همینجور افتاده گوشه ی کمد 

فقط چندبار برای  عروسی رفتم ارایشگاه اونجا سشوار کشیدم

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

من که نکشم فرداش مریضم

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                                                                  ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست