2777
2789
عنوان

سرطان سینه

396 بازدید | 36 پست

من مادرم به تازگی ی سری آزمایش انجام داده که جوابشون خوب نبوده ولی این موضوع رو از من مخفی میکنه و هر چقدر هم ازشون میپرسم چیزی نمیگن 

الان واقعا نگرانم این موقع شب دستم هم به جایی بند نیس جایی رو نمیشناسید که من بتونم الان با ی متخصص زنان ارتباط بگیرم؟

سلام 

ببین عزیزم

این موقع شب که هر چی باشه کاری نمیتونی بکنی

آرام بگیر

فردا صبح تمام درمونگاه ها دکتر زنان دارن

عصرها هم که توی مطب هستن

امیدوارم که براشون سلامتی باشه

من خودم این دوران رو گذروندم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممنونمشما هم سرطانه سینه داشتید؟ درمانتون سخت بود؟

ببله متاسفانه داشتم و خوشبختانه الان دیگه خوب هستم دیگه بالاخره این هم یک بیماری هست که باید روند درمانشو طی کنه مراحل درمان متفاوتی داره بنا به پیشرفت بیماری به هر حال سختی‌های خودشو داره دوران شیمی درمانی دوران راحتی نیست اول که امیدوارم مادرتون در کمال صحت و سلامت باشند ثانیاً اگر که قسمتشون این بوده که به این بیماری دچار بشن و دو تا تاپیک در این مورد دارم ه می‌تونه مقدار کمکتون کنه

ببله متاسفانه داشتم و خوشبختانه الان دیگه خوب هستم دیگه بالاخره این هم یک بیماری هست که باید روند در ...

ببخشید علائمتون چی بود.

مادر من فقط درد داره.فردا وقت سونوگرافی داره‌ خیلی نگرانم

من هم توده مشکوک داشتم

بعد از پاتولوژی مشخص شد خوش خیمه

جراحی کردم 

ولی من جراح عمومی که فلوشیپ سینه داشت می رفتم ، خانم دکتر پریسا عظیمی نژادان

توده سینه به دکتر زنان مربوط نمیشه تا جایی که میدونم

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
ببخشید علائمتون چی بود.مادر من فقط درد داره.فردا وقت سونوگرافی داره‌ خیلی نگرانم

نگران نباش عزیزم دور از جون سرطان سینه درد نداره مامانم درگیر بود نه دردی داشت نه علامت خاصی فقط توده رو حس کرد زیر پوستش بعدم سونو و ماموگرافیو بیوپسی انجام داد که قطعی گفتن چیه

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
میشه لطفا راهنماییم کنید من بخاطر این موضوع عضو شدم

اگه مادرت ماموگرافی یا سونوگرافی داره باید ببری پیش متخصص جراح نشون بدی.مامان منم درگیر بود شکر خدا الان درمان شده تحت نظر فقط

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

من کنار سینم یه توده‌ای کرده بود که باعث می‌شد پایین‌تر از سینه‌ام کنار حاله فرورفتگی ببینم البته اون توده داخل بافت سینم بود وقتی دست می‌زدم احساسش می‌کردم یه چیزی شبیه اندازه گردو اما همش فکر می‌کردم که یه چیز طبیعیه و مال شیردهیم هست و درد شدیدی هم البته داشتم تیرهای بسیار عمیقی می‌کشید و البته یه چیزی بهتون بگم که کثر خانم‌ها توده دارند و این توده‌ها خوش خیمه و از هر صد زن زانو انجام بدم ۹۰ تاشون توده دارم که خوش خیمه

اسی حان

مادرتون فردا سونو دارن

پس چه آزمایشی انجام دادن که نتیجه اش خوب نبوده؟ 

اولا مامو و بعدم سونو مشخص میکنه

اگه مامو و سونو داشته باشن خود دکتر مامو گرافی بهتون توصیه میکنه که پیش جراح بزید

ببله متاسفانه داشتم و خوشبختانه الان دیگه خوب هستم دیگه بالاخره این هم یک بیماری هست که باید روند در ...

خداروشکر که سلامتیتون رو بدست اوردید 

انشالله همیشه در سلامت کامل باشید