ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ممنونمشما هم سرطانه سینه داشتید؟ درمانتون سخت بود؟
ببله متاسفانه داشتم و خوشبختانه الان دیگه خوب هستم دیگه بالاخره این هم یک بیماری هست که باید روند درمانشو طی کنه مراحل درمان متفاوتی داره بنا به پیشرفت بیماری به هر حال سختیهای خودشو داره دوران شیمی درمانی دوران راحتی نیست اول که امیدوارم مادرتون در کمال صحت و سلامت باشند ثانیاً اگر که قسمتشون این بوده که به این بیماری دچار بشن و دو تا تاپیک در این مورد دارم ه میتونه مقدار کمکتون کنه
ببخشید علائمتون چی بود.مادر من فقط درد داره.فردا وقت سونوگرافی داره خیلی نگرانم
نگران نباش عزیزم دور از جون سرطان سینه درد نداره مامانم درگیر بود نه دردی داشت نه علامت خاصی فقط توده رو حس کرد زیر پوستش بعدم سونو و ماموگرافیو بیوپسی انجام داد که قطعی گفتن چیه
عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
من کنار سینم یه تودهای کرده بود که باعث میشد پایینتر از سینهام کنار حاله فرورفتگی ببینم البته اون توده داخل بافت سینم بود وقتی دست میزدم احساسش میکردم یه چیزی شبیه اندازه گردو اما همش فکر میکردم که یه چیز طبیعیه و مال شیردهیم هست و درد شدیدی هم البته داشتم تیرهای بسیار عمیقی میکشید و البته یه چیزی بهتون بگم که کثر خانمها توده دارند و این تودهها خوش خیمه و از هر صد زن زانو انجام بدم ۹۰ تاشون توده دارم که خوش خیمه