2777
2789
عنوان

کنکور و شرایط بد زندگی😔

144 بازدید | 9 پست

سلام اگه دارین این تاپیکو میخونین لطفا تا آخر بخونین

من مادرم افسردگی مزمن داره و خیلی حرف نمیزنه و وسواس داره خیلی زیاد کار میکنه رابطه اجتماعی هم نداره 

پدرم اعتیاد به شیشه داشت و ترک کرده و الان افسردگی شدید داره کلا همش خواب یا میاد جلو تلویزیون میشینه خیره میشه به تلویزیون و در طول روز شاید دو کلمه حرف بزنه

برادرم حالش خوبه فقط رفیق بازه و کلا نیستش

مادربزرگم ناتوان از خونه نمیتونه بیرون بره

من دو سال پشت کنکور بودم اگه بخونم میدونم توانایی حداقل قبولی در پیراپزشکیو دارم ولی بچه ها من افسردگی شدید گرفتم حالم خیلی بده یکم درس میخونم یه ساعت گریه میکنم بعدش یاد بدبختیام میفتم

مثلا موقع نهار میرم بابام و مامانم و میبینم که سکوت مطلقن حالم بد میشه  

حتی به خودکشی هم فکر کردم ولی جرعت ندارم نمیدونم چیکار کنم شرایطم خیلی بده توانایی رفتن به کتابخونه هم ندارم راستش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه حالم خرابه تمرکز ندارم چه کنم

تووو این خونواده موندن سخته 

کنکور دادن و قبول شدنم سخته 

انتخاب تو کدومه !

غصه خوردن به حال خونواده سخته 

تمرکز کردنم سخته 

سختی تو کدومه ؟

بجنگ دخترم 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

عزیزم طرز فکرتو عوض کن، به جاش به این فکر کن که یه رشته خوب قبول بشی و بری سرکار، بعدش مامان باباتو ببری مشاور، مخصوصا مامانت که افسردگی و وسواس داره، باید برن دکتر ایشون هم دست خودش نیس، به این فکر کن که اگر قبول بشی میتونی خیلی به خودت خانوادت کمک کنی، به خودت بگو من انقد قوی ام که میتونم این خانواده رو دوباره از پایه درست کنم، کلیپ های انگیزشی و سرگذشت افراد موفق که داخل یوتیوب هست رو ببین، اگر جَو خونه اذیتت میکنه برو کتابخونه، 

شرایطمون تقریبا مثل همه پدرم البته پدر که چه 

عرض کنم نمیدونم چی مصرف میکنه همیشه تو خونمون جنگ و دعوا فوش و فوشکشیه 

منم هوششو دارم میدونم اگه بخونم رشته ای که بخوام میارم ولی اعصابم بهم ریختس تا میام درس بخونم بدبختیام یادم میاد یا اون روز پدر گرامی یه شری درست میکنه شبا با گریه زاری میخوابم کل روز خوابم انقدر ریزش موی شدید گرفتم دست میکشم تو موهام موهام میریزه 

عزیزم بیماری روانی از جسمی بدتر

دختر همسایه مون صبح تا شب حموم هست اصلا بیرون نمیاد پول آب میاد دو میلیون!!!

بیچاره خانوادش حتما که نباید آنفلوآنزا باشه که بگی طرف  بیماره

برو کتاب تست بگیر بخون هم به خودت کمک کردی و هم اونا