2777
2789
عنوان

باپول طلا آیفون بخرم خیلی ضایعست(علامت سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 65 پست
خودمم برای ماشین فروختم ولی واقعا ۴۰ تومن یه النگو بیشتر نمیشهاگه واقعا برات پوله خب نخر ولی بنظر من ...

من ۱۷۰ طلا فروختم

الان کلا ۱۲۰ مونده

۴۰ بدم میشه ۸۰ تومن

باز حالا موندم 

چون گوشیمم دوساله خریدم خیلی کار نکشیدم فعلا ازش...

اما خب ایفونم دوسدارم

ماکه در سایه ی خورشید 🌞معذب بودیم، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم🌚
همونالان ۱۷۰ طلا فروختم مونده ۱۲۰ تومنهمینجوری داره خرج میشههمسرم که میخواد برا خودش ۱۵ تومن برداره ...

والا.. بخدا یه نفر ندیدم عشق و کیف طلاش رو خودش بکنه.. من که کلا حدود ۱۵۰ تومن داشتم.. شوهرم نمیزاشت گوش و گردنم بندازم.. خیلیاش رو اصلا نزاشت رو کنم.. چون مامان جانش ناراحت میشد.. از خانواده و فامیل خودمم که دور بودم.. کلا تو کمد بود ، آخرشم برد فروخت رو پول خودش گذاشت یه ملک خرید.. حتی ازم خواهش هم نکرد.. گفت خودم خریدم😑 جای تو باشم این ۱۲۰ تومن رو میدم یه چیزی که به نام خودم باشه.. مثلا ماشین.. اگه نداری ، هم بی ارزش نمیشه هم از چنگ شوهرت در آوردی😀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا پشیمونع؟اینکه رجیستر نمیشه اذیت کننده نیست؟ انتن داره گوشیشون؟

ریجستر نشد الان دوتا سیم داشت انداخت آنتن رفت هفته پیش یه سیم دیگه خرید

مسخره بازیه 

هیچ فرقی با سامسونگ نداره تازه بدتر هم هست

دستت نخورده  صفحه یه جا دیگه میپره اصلا نمیشه درست استفاده کرد

برنامه های ایرانی نصب نمیشه روش

نصب میکنی مثلا ایتا مخاطب هاشو بالا نمیاره 

یا تلگرامش سیو مسیج نداره

به جز دوربین کارایی نداره

آدم پول بده دوربین جدا بخره بهتره

یکسره هم حواست باید باشه نیفتاده از دستت خش برنداره ندزدن

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
من ۱۷۰ طلا فروختمالان کلا ۱۲۰ مونده۴۰ بدم میشه ۸۰ تومنباز حالا موندم چون گوشیمم دوساله خریدم خیلی کا ...

کاش طلا بخری اگر گوشی بخری بعدا بیشتر پشیمونتر میشی

جلو ضررو از هرجا بگیری منفعته

خدایا شکرت

ریجستر نشد الان دوتا سیم داشت انداخت آنتن رفت هفته پیش یه سیم دیگه خریدمسخره بازیه هیچ فرقی با سامسو ...

مثلا نقطه اتصال رو نمیتونی فعال کنی یکی به نت تو وصل بشه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
والا.. بخدا یه نفر ندیدم عشق و کیف طلاش رو خودش بکنه.. من که کلا حدود ۱۵۰ تومن داشتم.. شوهرم نمیزاشت ...

اخه با۱۲۰ تومن ک ماشین نمیشه خرید😵

ریجستر نشد الان دوتا سیم داشت انداخت آنتن رفت هفته پیش یه سیم دیگه خریدمسخره بازیه هیچ فرقی با سامسو ...

اخه دوستم ۱۴ پرومکس خریده از پارسال همواره انتن داره😐

موبایل بانک نصب میشه؟

اره 

من ۱۷۰ طلا فروختمالان کلا ۱۲۰ مونده۴۰ بدم میشه ۸۰ تومنباز حالا موندم چون گوشیمم دوساله خریدم خیلی کا ...

در هر حال ۱۵ برایگوشی همسرت میره و در واقع تو داری ۲۵ میدی برای ایفون

درامد خودت و همسرت چقدره

خونه ماشین از خودتون دارید

اینا رو پرسیدم برای سبک سنگین کردن شرایطت

اخه دوستم ۱۴ پرومکس خریده از پارسال همواره انتن داره😐

ریجستر نشده مگه؟

در هر حال ۱۵ برایگوشی همسرت میره و در واقع تو داری ۲۵ میدی برای ایفوندرامد خودت و همسرت چقدرهخونه ما ...

اره خونه و ماشین داریم